Aviseringar
Rensa alla

tjej


thecat
Ämnesstartare

Hej är kille på 20 år och har lärt känna en tjej som jag börja tycka om. Hon har pojkvän men skriver till mig hela tiden. Har varit hos dom och ljugit om allt. vi har träffats ett par gånger och värsta är att jag ljugit för henne och dom hos henne om massa saker. så som att jag har körkort, kör en bmw svart, har ett bra jobb. min fråga är  hur ska jag berätta allt som de är?  vet inte hur hon kommer reagera??  mår jäte dåligt


   
Citera
Ämnesetiketter
leiz
 leiz

Bara att säga det rakt ut nästa gång ni träffas. Gillar hon dig förlåter hon dig nog, men chansen är att hon kan få dåliga vibbar av dina lögner. Säg det dock så snabbt som möjligt så det inte hinner bli för komplicerat.


   
SvaraCitera
thecat
Ämnesstartare

tycker att de känns dumt att åka o träffa henne hos dom  o tänka på de asså       vet inte om vi kommer träffas mer pga av de här      vet inte om de funkar om jag skriver till henne elr så?


   
SvaraCitera

Du ljög om allt det för få henne ännu mer intresserad av dig eller att du skulle göra ett bra intryck? , smutsigt spel grabben.
Tycker synd om den bruden som faller för såna lögnare ^^ 


   
SvaraCitera

Var en man, möt henne och säg att du gjorde ett stort misstag som inte borde hållas tyst för henne. Säg att du ville imponera på henne, för att få hennes intresse över dig bla bla bla. Därför ber du om ursäkt och du säg att du förstår om hon inte längre vill prata längre. 


   
SvaraCitera

Du låter som en jävla fitta, berätta ingenting o skäms över ditt liv


   
SvaraCitera