Aviseringar
Rensa alla

(TJEJER) Hur skulle du gjort?


qppq
 qppq
Ämnesstartare

Skulle vilja veta hur du tjej skulle ställa dig till följande?

Jag driver en sajt, kalla det porrsajt ifall ni vill, som fokuserar på tjejens orgasm. Alltså inte den typiska porrsajten man ser där två människor har sex.
Fokus med videokameran ligger på att tjejen/modellen onanerar 25-30 cm ifrån linsen till orgasm. Orgasmsammandragningarna är viktiga att få med på film. Det är där sajtens fokus ligger.

Jag har hittills erbjudit de tjejer som vill delta på sajten två olika alternativ.

Alternativ 1. Hon är 100% anonym. Inget ovanför hennes navel kommer med på film, och på sajten används ett fiktivt namn. Hon har inte sex med någon. Endast onani. Ersättning för detta är $100, hennes resekostnader samt $50 traktamente. Alltså drygt 1300 kr plus ersättning för resan.

Alternativ 2. Hon presenterar sig inför kameran. En kort presentation på drygt en minut. Därefter är det samma som alternativ 1, att fokus ligger på att filma 25-30 cm från hennes kön och få med orgasmen på film. Hon har inte sex med någon. Endast onani. Ersättning för detta är $250, hennes resekostnader samt $50 traktamente. Drygt 2600 kr plus ersättning för resan.

Alternativ 1 är riskfritt. Inget av hennes identitet röjs.
"Risken" med alternativ 2 är att man blir upptäckt och ryktet om filmen sprider sig. Min trafik på sajten består till 80% utav Usa/Kanada, 29% från andra länder, och 1% från Sverige. Med andra ord är drygt 1 på 100 av mina besökare svenskar.

Jag söker absolut inga modeller på detta viset. Vill bara ta reda på hur stort intresset skulle vara bland svenska tjejer i jämförelse med andra europeiska länder.

Så, min fråga är, ifall du fick ett erbjudande om att ställa upp, skulle du tacka nej eller skulle du anta ett av alternativen jag nämnt ovan, och i så fall vilket av alternativen?


   
Citera

Spännande att 80 % av trafiken kommer från Nordamerika samtidigt som 30 % kommer från andra länder. Rullar ögonen


   
SvaraCitera
torg1

1300kr?
Det blir inte en hög timlön det inte...


   
SvaraCitera

lakebeach:
Spännande att 80 % av trafiken kommer från Nordamerika samtidigt som 30 % kommer från andra länder. Rullar ögonen

Mycket glad


   
SvaraCitera

Vill inte sitta framför en kamera o hålla på med sånt. Och priset du ger är alldelea för lite för att tänka på det


   
SvaraCitera

qppq: Jag hade tackat nej


   
SvaraCitera

Varför inte göra desamma med killar också?


   
SvaraCitera