Aviseringar
Rensa alla

Tjejer, vad skulle ni välja?


Ämnesstartare

Ja alltså om ni var tvungna att välja,  vill ni ha en alfahane kille med status, pengar och sånt, eller vill ni ha en blyg kille som är väldigt omtänksam, känslofylld och som vill tillfredsställa er varje dag med att slicka er?


   
Citera

Och du tror att en alfahane inte skulle göra det? Dags att kolla upp den rätta definitionen av alfahane så inser du ditt löjeväckande misstag.


   
SvaraCitera

Använd aldrig ordet alfahanne igen. Seriöst. Ingen tjej skulle vilja ha en kille som anser sig själv som alfahanne, det här med "Alfa och beta" är riktigt pinsamt.


   
SvaraCitera

Nu är inte jag "tjej" utan kille. Blink

Men jag hörde, eller snarare "såg" i något program typ "de lärde i Lund" eller "fråga Lund" där forskare satt och svarade på diverse frågor för några år sedan. Och de påstod att i grund och botten fungerar kvinnan likadant som hon gjorde för 100 år, 1000 år eller för 10.000 år sedan. Dvs hon vill föra sina gener vidare och väljer, liksom djuren, den starkaste och friskaste hanen som finns tillgänglig. Om du sedan vill kalla denna kille/man för "alfahanne" är väl upp till var och en att avgöra. Men till syvende och sist, så för människorasens fortlevnad på jorden så är det väl de starka och friska (och något sånär intelligenta) som eventuellt har en chans att få människan att leva kvar på jorden sett många årtusende framöver.

Egoistiskt tänkt? Tänk på att människan har alldeles för mycket rent genetiskt samröre med djuren för att man bara ska vifta bort det som skitsnack.

Men som kille skulle jag absolut välja en "omtänksam och känslofylld" tjej före en "alfahona med status, pengar och sånt".  Glad


   
SvaraCitera

MSGA fick nog fram i sitt inlägg vad de allra flesta tjejer borde välja. 


   
SvaraCitera

¨pengar o sånt¨ nja tror detta är mer riktat åt goldddigers. sorry men man ska inte dra alla tjejer över en kant. finns ju bra tjejer också.


   
SvaraCitera