Chi Huang Ti:
gulan (Du röstade på detta alternativ)
Chi Huang Ti:
vitan (Du röstade på detta alternativ)
Chi Huang Ti:
vitan (Du röstade på detta alternativ)
äggula är äckligt...men d vita är gott
Chi Huang Ti:
gulan (Du röstade på detta alternativ)
finns det någon som tycker annorlunda?
Chi Huang Ti:
vitan (Du röstade på detta alternativ)
eller är nog en kombo.
Gillar båda lika mkt
Vitan om det är ett hårdkokt ägg annars gulan.
Chi Huang Ti:
gulan (Du röstade på detta alternativ)
66.7% (6 st)
äggvitan är ok i ett stekt ägg men inte kokt. lustigt område då människor har så olika åsikter och inte förstår varandra alls.
gulan (Du röstade på detta alternativ)
Alltid.
föredrar stekta ägg, och då utgör ägget i sig i kombination av andra kryddor och mat en god smak..
lösstekt. gulan. flytande på bacon. mums. med lite paprika pulver och salt o peppar
Chi Huang Ti:
vitan (Du röstade på detta alternativ)
I ett kokt ägg är ju gulan lite som choklad, "mustig" och "överväldigande" den är god men lämnar en massa spår. Vitan däremot bara slinker ner, hal som en ål och känns lite fräschare.
Chi Huang Ti:
gulan (Du röstade på detta alternativ)
Särskilt om den är rinnig... Typ pocherade ägg. Omnomnom.