Aviseringar
Rensa alla

Vad händer om man inte betalar tillbaka ett lån?


Ämnesstartare

Alltså inte från en privatperson..

Jag vet ju på ett ungefär, men är det någon som har varit med om det? Som har fått en betalningsanmärkning? Hur lång tid tog det innan det hände? Vad kostade det under tiden?

 

 


   
Citera
Ämnesetiketter

Varför tog du ens SMS-lång från första början? 🙁

OnT,: Beror väl på summan. Kronofogden kan ju kallas in osv. Har ej fått betalningsanmärkning, jag tänker innan jag lånar.


   
SvaraCitera

Varför tar man ens ett lån om man inte är helt säker på att man har råd att betala tillbaka det? *sigh* Gråter


   
SvaraCitera

Det går till inkasso och kronofogden som kommer att utmäta allt av värde. Sen kommer du få en betalningsanmärkning och inte kunna hyra en lägenhet, ta banklån eller köpa något på avbetalning.

Vissa människor borde fan ha en god man som håller i deras ekonomi.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

men åh vilka vettiga människor det finns här


   
SvaraCitera

Vi stod i ett komplicerat läge i företaget. Banken ville inte bevilja företagslån fast vi gjort allt de önskade. Upprättat alla rapporter som de krävde trots detta nekade Nordea oss ett företagslån. Vi beslutade då att gå ut på den privata marknaden för att se över våra möjligheter, där var det lättare då de förstod vår affärs ide och beviljade oss lån. Vi har nu på grund av detta återigen fått fart i företaget med tillverkning. Vår orderstock är full och vi gör en snabb återbetalning på vårt lån. Skönt när man slipper sparka personal i detta läge som var.


   
SvaraCitera

Kronofogden rånar dig


   
SvaraCitera