Aviseringar
Rensa alla

Vad tycker du om islamiseringen av vissa förorter i sverige


Ämnesstartare

bl:

Det förekommer ingen islamisering i muslimska förorter. Det har knappast blivit mer islamiserat eller mindre. Majoriteten av muslimer följer inte ens den fundamentalism som islam är uppbyggd på för att kunna kalla sig islamister. 

Islam har fått ett väldigt dåligt rykte och associeras med förtryck. Dessa nytänkande "muslimska" kvinnor använder islam för att med skuldbelägga helt vanliga muslimers kultur för splittra den muslimska kärnfamiljen. 


r
äknar du de saker som det berättas om (läs länkarna tidigare i tråden) till "helt vanliga muslimers kultur"? i så fall ser jag ingen solklar distinktion mellan islamisering och "helt vanliga muslimers kultur". vi pratar fortfarande om det vi pratar om.

islam associeras helt korrekt med förtryck och är helt förtjänt av sitt dåliga rykte. 


   
SvaraCitera
mens
 mens

KAN NÅGON HITTA DEBATTARTIKELN JAG SKREV OM ELLER KAN EJ SLÄPPA DEN


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

missade detta inlägg

bl:

Svara på frågan. 

Så du förlitar dig på fakta fastän dessa kvinnor kan förvrida/förstora faktisk fakta för egen vinning? 

nej, du har ingen rätt att veta var jag bor. 

jag litar inte enbart eller fullständigt på dem, men jag litar mer på dem än dig och kompletterar med statistik. finner det föga troligt att alla muslimska kvinnor som någonsin känt sig förtryckta i sverige är köpta av sverigedemokraterna för att ljuga ihop problem men du kanske gör en annan tolkning. att invandrar- och i synnerhet muslimtäta områden är stundtals extremt stökiga och mer eller mindre parallella samhällen sett till kultur, moral och rättssyn kan du inte förneka. det är ett integrationsproblem som vidmakthåller och till och med radikaliserar islam - när det viktigaste och största vi kan ge dessa människor är att hjälpa dem på vägen ur islam genom att omfamna och absorbera dem i vårt samhälle och våra något mindre förjävliga värderingar. det är ett humanitärt svek att så många går miste om detta.


   
SvaraCitera

Lex: Du påstår alltså på fullaste allvar att det inte finns några problem med Islam men dock så finns det problem med kristendomen?

nej det var inte vad jag sa det jag sa att det finns problem med islamister alltså fundamentalism innom islam på samma sätt som det finns fundamentalism innom andra religioner


   
SvaraCitera
mynona

bl: Dessa nytänkande "muslimska" kvinnor använder islam för att med skuldbelägga helt vanliga muslimers kultur för splittra den muslimska kärnfamiljen.

Det här handlar om kvinnor som har valt sitt eget liv; de har själva valt vad de vill tro på, och hur de ska leva. 

Alla människor, oavsett vilket kön de har, har rätten att själva välja hur de vill leva sina liv. 

Du pratar som om du tycker att könen ska ha olika roller, och att kvinnors roll är att "bevara den muslimska kärnfamiljen" och därför upprätthålla en viss "kultur". 

Då tror du alltså inte att könen ska ha lika villkor att välja sina egna liv? Anser du att könen ska uppföra sig på olika sätt och att kvinnor har ett ansvar att uppföra sig enligt vissa regler för att bevara en "muslimska kärnfamilj", medan männen däremot är mer fria? 

Jag anser inte att det nödvändigtvis är samma sak som "Islamisering", men det är just det många menar när de talar om "islamisering" i förorterna: att könen där tvingas uppföra sig på olika sätt, och enligt olika regler, som berättigas med islam, och att kvinnor till exempel blir trakasserade om de går utan slöja, bor ensamma och har sex utan att vara gifta, och, som kvinnorna som nämnts här gör: "blir nytänkande kvinnor". Du kallar dem nytänkande, och anklagar dem för att vilja "splittra muslimska kärnfamiljer". 

Är du alltså en av de som tycker att det är okej att trakassera en tjej när hon väljer själv hur hon vill leva i stället för att bli den sortens kvinna du tycker att en kvinna ska vara för att "bevara en muslimsk kärnfamilj"?  Du säger att de här kvinnorna försöker "skuldbelägga" "muslimska kärnfamiljer". Tycker du inte, att de som kväver andras frihet på grund av det kön de har fött i, förtjänar att känna skuld? Och det gäller alla oavsett religion, men utifrån hur du talar, verkar det som om du tycker att flickor ska leva på ett visst sätt om de tillhör en "muslimsk kärnfamilj". 

Jag vet inte, jag kan inte veta hur du tänker, men jag tycker att du låter som just en sådan person utifrån vad du skriver, och att du inte verkar förstå hur fel det är. Alla har rätt att få välja själva hur de vill leva sitt liv, och en tjej som har fötts i en muslimska familj, ska inte behöva vara avundsjuk på dig för att du har blivit född med ett annat kön mellan benen, och därför får ha mer frihet än henne. Det är fel, och om du inte tycker det, så hoppas jag att du en dag förstår det, för du verkar inte förstå att du bekräftar just de fördomar om "islamisering" du protesterat mot i den här tråden.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Misstänker att det inte bara är förorterna som islamiseras när alla hundratusentals flyktingar som väller in över våra gränser ska spridas ut över hela Sverige från asylboendena närmaste året eller åren. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

stoner:
Misstänker att det inte bara är förorterna som islamiseras när alla hundratusentals flyktingar som väller in över våra gränser ska spridas ut över hela Sverige från asylboendena närmaste året eller åren. 

Du tror alltså att islam kommer ta över Sverige? Rationellt..., instämmande namn btw


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Zombie For Real: Du tror alltså att islam kommer ta över Sverige?

Så länge som svenskt försvar består av nästintill 100% kristna svenskar och så länge som regeringen består av nästintill 100% kristna svenskar så har nog inte Sverige som stat något att frukta. I synnerhet eftersom troligen Sverigedemokraterna får betydligt mer att säga till om i framtiden.
Hur sedan Sverige kommer att påverkas ekonomiskt och kriminellt på grund av den massiva arab- och afrikaninvandringen där merparten är muslimer har vi ännu inte sett svaret på.

Denna min profetia speglar Sverige de närmaste 15, 20 eller möjligtvis 25 åren. Beror främst på hur muslimerna själva spelar sina kort.


   
SvaraCitera

dinkompis: dåligt (är ej SDare)

Men vi har inte sett slutet ännu!?


   
SvaraCitera