Aviseringar
Rensa alla

Vill ha en hund (tror jag)!!!


Ämnesstartare

Hej, nu är det såhär att jag velat ha en hund VÄÄÄLDIGT länge, har tänkt på det mer eller mindre hela tiden men får inte för mina föräldrar eftersom dom tycker att det är för mkt ansvar osv. Jag vet att det som dom säger egentligen är sant men ändå kan jag inte låta bli att tänka på det hela tiden och leta överallt på internet. Men mitt egentliga problem är att OM jag skulle få en hund (vilket förmodligen inte kommer att hända) så är jag rädd att jag ska ångra mig? Eftersom jag är en sån person som ibland tror att jag vill ha ngt JÄTTEMKT men sen när jag får det så är det inte alls lika kul längre. Men vet inte om detta också kommer att hända med en hund, inte så kul isåfall. Och jag kommer ju aldrig att veta om jag verkligen vill ha det förrän jag får det. Om ni inte tkr att jag ska skaffa hund så kan någon komma på ett sätt som får mig att sluta tänka att jag vill ha det så himla mkt? haha detta ä fett konstigt inlägg men skitsamma XD


   
Citera

Du har väl egentligen redan besvarat din egna fråga dvs SKAFFA INTE NÅGON HUND! Dvs om du är så jävla velig så att du inte vet om du kommer att ångra dig så ska du DEFINITIVT INTE skaffa någon hund. 

Enda alternativet är om ni skaffar en riktigt fin rasren vovve och du tröttnar på den så kan du sälja den till mig för en hundring eller två så vet du i vart fall att vovven kommer till ett bra hem. Är själv medlem i SKK så de kan garantera min seriositet och goda kunskaper i hundar.


   
SvaraCitera
sies
 sies

Fråga någon vän som har en hund, se hur de tänker. Ansvaret som krävs beror lite på rasen. Hur du ska behandla den, hur länge den normalt kan lämnas ensam, hur mycket kärlek den normalt behöver osv. Det är mycket tid och kraft som krävs. Dessvidare ska du också orka gå upp tidigt innan du åker till skolan/jobbet och ta en promenad med hunden. Sen 1-2 gånger till innan du ska sova, då du ska promenera en sista gång på kvällen. 


   
SvaraCitera

Snälla skaffa inte en hund, eller något levande. Snälla.


   
SvaraCitera