Aviseringar
Rensa alla

weed


Ämnesstartare

Har mått så dåligt på senaste tiden så funderar verkligen på att testa weed. Läst runt lite och sägs att man ska bli glad av det osv. Behöver verkligen något som får mig att må bra just nu. Ska man testa?


   
Citera
Ämnesetiketter
Ämnesstartare

man bör inte röka när man mår dåligt 

testa någon mysig kväll när du mår bra istället 😉


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

du kan bli tagen av polisen


   
SvaraCitera
Lounge

när jag mått dåligt och rökt på har jag bara hallucinerat och mått sämre, ibland också när jag mått bra, så nä. ingen bra idé. 


   
SvaraCitera

Jag skulle personligen rekommendera att stanna borta från alla typer av droger om du mår dåligt (detta inkluderar lagliga droger), speciellt om du har benägenhet för att bli beroende. Om du mår dåligt är det lätt att det blir ett missbruk, och även om det får dig att må bra i stunden kommer det bryta ner dig i längden. 

Jag har en nära stående person som har tagit diverse droger, då främst cannabis, av olika anledningar. Hen var/är övertygad om att det var det bästa som fanns, och utvecklade snart ett beroende. Om jag ska uttrycka mig kortfattat så har detta har under de senaste åren lett till flera psykoser, stora påfrestningar för nära och ett hittills uppfuckat liv. 

Jag säger inte att detta kommer hända dig, men jag tycker du har rätt att veta vad du eventuellt ger dig in på. Se på dig själv. Har du någorlunda lätt för att bli beroende eller liknande? Håll dig i så fall borta från weed. 

Det finns många andra lösningar på psykiska problem än droger, som främst är en kortsiktig lösning. Och kom ihåg, den enklaste lösningen är sällan den bästa. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

världen blir trevligare när man röker, men man kan inte röka hela tiden för att må bra, så det är ingen bra lösning för det


   
SvaraCitera