Aviseringar
Rensa alla

9/11..en hemsk händelse som skakade hela världen.


Fremmy

Varför visar vi bilden på 4k personer som dör i en skyskrapa och inte 4k+ döda, irakiska barn?


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera

Dinzezys:

Idag är det exakt 10 år sen flera tusen personer förlorade sina liv i ett terrorattentat i New York.

[no-no] 10 år, 2 mån & 21 dagar sedan!


   
SvaraCitera
Finnen

Before any of you sick, twisted cunts post any jokes about the anniversary of 9/11. Just remember some of us lost family on that fateful day. The only comfort I can take from my brother losing his life, is that he was doing the thing he loved most doing... Flying a plane.
Rest In Peace Muhammed


   
SvaraCitera

måste


   
SvaraCitera

Precis som andra säger finns det värre saker och ärligt talat mycket värre saker som händer dagligen...

Bara för att det är emot USA så är det väääärsta grejen. Varje människa som dör både i USA och i utomlands i.s.k 'krig' tjänar dom tydligen pengar på.

Vietnamkriget, världens banker, presidenter som blir mördade av skuggor, Pinochet(chile) och irak osv... allt detta har USA tjänat pengar på, och alla slutar med dead end med "Regerings sekritess" osv.
Attentatet mot World trade center skulle jag inte bli förvånad ifall det var för att USA var i en kris och behövde starta ett krig mot terrorism för att dra in cash igen.
Bara att läsa om pentagon och 'flygplanet' som krascha in där och byggnaden bredvid world trade center som kollapsa samtidigt som de bägge worldtrade byggnaderna... och sedan alla konspirationsteorier om att bomber exploderade på mittenvåningarna och efter fick man se hur grundstolparna hade fått en avskärmning precis som man gör när man ska riva byggnader.... svårt att förklara men det är för mycket att läsa om och ärligt tror jag inte att allt kan vara falskt.
Söker man själv om sanningen så kommer man till dead-ends och folket kan inte göra något mera än att demostrera som vilket idag kan man tysta ner med mutor och poliser osv...

Säger bara en sak, det finns för många konspirationteorier om USA's handlingar och regering, alla dom ska alltså vara falska och osanna.... My ass.

Shiet borde inte ens skriva då det inte gör någon nytta... men man har blivit för brainwashad ifall dessa saker är sanna.. så kan inte stå ut med att hålla käft.


   
SvaraCitera