Aviseringar
Rensa alla

Abort är lika med mord! (Varning: segladdad p.g.a. många youtubevidoeor)


Förresten. Tänk dig ett tv spel. Du har precis börjat spela det, men tre sekunder in i spelet stängs det av helt. Skulle du bli upprörd? Nej, jag tror inte det. Du har inget sparat på spelet, för du har inte hunnit göra någonting ännu. Alltså spelar det inte särskilt stor roll om du drar ur sladden på konsolen eller inte.

Foster har inga minnen, inga upplevelser. De kan inte sakna livet då de inte är individer. Det är precis samma sak som att inte ha sex, eller använda kondom. Inget barn föds, ingen blir mördad. Det är inte mord.


   
SvaraCitera

Dödsguden:

Bara för att barnets fader har våldfört sig på kvinnan, ger ju inte kvinnan carte blanche att avrätta barnet! Skulle någon kunna titta ett våldtäktsbarn, som förskonats abort, i ögonen, och säga att det bästa vore om denne inte skulle ha kommit till livet...?

Jag är helt för abort, kvinnan måste få bestämma över sin egen kropp och det är faktiskt hon som ska bära barnet i 9 månader! Det är inte så enkelt att ingenting sker med mamman om hon bara lämnar bort barnet vid födseln. Hon kan vara ärrad för livet. Jag tycker inte att det kan vara värt att behålla barnet under de 9 månader de finns i hennes kropp om hon varje sekund ska påminnas om våldtäkten! Dessutom kommer hon ha svårt nog att förtränga minnet av våldtäkten under sitt liv, och om hon då också ska minnas alla dessa sekunder med barnet i magen också kommer det bli otroligt svårt för henne.
Du är en man och kommer aldrig förstå den smärtan med din attityd!
Dock skulle jag nog aldrig kunna göra abort, men det har med min egen mentalitet att göra, inte alla kvinnors!
Dock tycker jag att man ska må dåligt av att göra abort, det ska inte vara enkelt eller någonting man gör istället för att använda kondom.


   
SvaraCitera

Nä.


   
SvaraCitera

Image


   
SvaraCitera

Hmm, jag är vänsterpartist på grund av min respekt för varje människa, oavsett hur andra människor ser på denna människa. Flertalet gånger genom historien har man ansett att vissa grupper inte förtjänar att bli kallade människor. Därför är jag emot abort, trots att mitt parti inte tycker det, men jag tycker att ens åsikter kan skilja sig på någon enstaka fråga...


   
SvaraCitera

Visst låter det schizo? haha


   
SvaraCitera

Ta dina Republikan fasoner och stick! Folk ska ha rätt att bestämma över sina liv och kroppar jorden är redan överbefolkad! -.-


   
SvaraCitera