Aviseringar
Rensa alla

Älskar honom så jävla mycket!!!


Ämnesstartare

Hejsan!  
Jag tänkte berätta lite om mitt livs värsta problem som jag har just nu. Jag ska försöka hålla mig kort. 
Okej, ni kanske vet hur det känns att älska någon. När det känns som man inte kan leva utan den personen. Så känner jag just nu för en person. Men innan jag berättar vem det är eller varför det är ett problem så kan jag börja från början. 

Jag är intresserad av killar, alltså homosexuell.  Och det hela började med att jag drömde drömmar om två av mina lärare. De är båda också män och jag drömde att de gifte sig och bodde tillsammans. Och dessa drömmar innehöll väldigt mycket sex också ska ni veta... em, dessa drömmar pågick ungefär i tre månader i sträck, varje natt. Under tiden som gick koncentrerade jag mig mer på en av dem vilket ledde till att jag blev lite förälskad i honom. Och drömmarna utvecklades till att det var jag som hade gift mig med honom och att vi hade sex... ja den biten behöver jag inte gå in på mer. Och denna förälskelse ledde till kärlek som nu har lett till att jag älskar honom. Han vet om att jag gillar honom och har flörtat med mig och varit extra vänlig mot mig. Han har så bra och underbara egenskaper och hans personlighet, ja jag hittar inga ord för den. 
Jag är älskar min lärare, det kan jag inte rå för. Eller ja, han var min lärare. Det är det som är problemet.  

Eftersom jag slutade skolan och ska börja på en ny till hösten kommer jag inte träffa honom mer. Men det är inte det enda, han är för det första 16 år äldre än mig och för det andra har han nyligen gift sig, så han har både fru och barn. Puh... det är i stort sett kört för mig. Men någonstans vill jag inte släppa honom. Jag har aldrig kännt såhär starkt för någon person förut. 

Jag skrev ett brev till honom på skolavslutningen. Det stod lite om hur jag känner för honom och vad jag tycker och lite så. Han skrev på sms till mig att han blev helt tagen av det och skulle höra av sig igen efter semestern. Så nu väntar jag på svar. 

Men nu till min fråga. Vad ska jag göra? Hur ska jag gå till väga? 
Om jag nu ska försöka glömma honom och gå vidare skulle jag gärna vilja ha lite tips på hur jag ska göra det. Men samtidigt är det jättehärligt att älska någon, fast att min kärlek inte blir besvarad. Jag drömmer ju om honom varje natt också så det är svårt att släppa taget bara sådär. 
Hoppas ni orkat läsa allt. Tack på förhand!


   
Citera

Wow... Oavsett ålder osv ska man bara inte röra om i ett förhållande eller framförallt äktenskap så ja, att glömma honom är väl en lysande ide. Finns väl inga tips förutom att ha kul med vänner, försök träffa nya killar. Att träffa nya är vän det jah tycker funkar bäst!! Lycka till. 


   
SvaraCitera

Hej! Jag förstår hur du känner, Jag har varit i liknande sit. Jag gillade en kille i min skola och det var första gången jag gillade en kille då. Jag tror att han gillade mig också och sen flyttade jag skola och jag kunde inte sluta tänka på honom och blev deppig men det gick bättre med tiden Glad  Och jag lovar dig att du kommer inte tänka på honom sen för då vänjer du dig så stay strong


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tack för tipsen! Glad Det känns lite bättre nu och det är nog som ni säger om man träffar vänner och hittar på annat så kommer jag nog till slut glömma honom. Men det tar tid och det får det väl göra antar jag. 


   
SvaraCitera

Som de innan har skrivit så är dina vänner a och o i detta. Se till att umgås så mycket du kan med dem så går det snabbare att glömma bort honom. Obesvarade förälskelser kommer man stöta på hela livet och det är en av de jobbigaste känslorna man kan ha, men jag lovar dig att det går över. Lycka till min vän !


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tack så mycket! Mycket glad 
Jag ska försöka tänka på annat. 


   
SvaraCitera