Aviseringar
Rensa alla

ännu 1 personlighetstest


mynona

ginnungagap: jag tror ordet "generös" i det här sammanhanget har mer att göra med hur villig man är att dela med sig emotionellt, än materiellt. dina inlägg på forumet (som förvisso är lite privata och anonyma för verklighetens värld) är väldigt utlämnande känslomässigt.

Jo men det var emotionellt jag menade. Visste inte att jag gav intryck av att vara emotionellt generös! Jag brukar inte tro på folk när de påstår sånt. jag betraktar mig själv som sluten och distant, låt vara att jag blir en gråtande kravlande klängranka i enrum med mina vänner. misstänker att de flesta anser att mina inlägg normalt sett inte är utlämnande, för det är ju skillnad på hur jag uppfattas bland människor som känner mig precis lika lite. men ja, det är väl kanske.....bra? att vara emotionellt generös. (har så svårt att tänka för närvarande så beklagar osammanhängande inlägg)


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

tror inte "generös" är menat som nåt värderande alls utan bara hur gärna man exponerar sina känslor. och du behöver väl inte genomgå ett självskattningstest för att se att du gör detta konstant åtminstone här?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

mynona: Visste inte att jag gav intryck av att vara emotionellt generös! Jag brukar inte tro på folk när de påstår sånt. jag betraktar mig själv som sluten och distant, låt vara att jag blir en gråtande kravlande klängranka i enrum med mina vänner.

ja, jag funderade först på att tillägga att jag har märkt att du inte uppfattar dig själv på samma sätt, men så tänkte jag att det vore dumt att ta ut hela konversationen i förskott. tänk så rätt man kan ha.

mynona: men ja, det är väl kanske.....bra? att vara emotionellt generös. (har så svårt att tänka för närvarande så beklagar osammanhängande inlägg)

det är bra, tycker jag. och no prob's, det är ju precis sådan du är. kanske bättre att sluta be om ursäkt för det! sen tror jag du har märkt att du brukar kunna bli hyfsat förstådd av mig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

christover_bandy:
jag blev lego bionicle

sry tvungen o ventilera mentalt damm

Mycket glad


   
SvaraCitera
mynona

ginnungagap: ja, jag funderade först på att tillägga att jag har märkt att du inte uppfattar dig själv på samma sätt, men så tänkte jag att det vore dumt att ta ut hela konversationen i förskott. tänk så rätt man kan ha.

har väldigt svårt att se mig själv utifrån/uppfatta hur jag uppfattas. är väl därför jag tycker det är fascinerande med test och gärna gör dem fast resultaten ofta rinner över mig som vatten på gås. 

ginnungagap: det är bra, tycker jag. och no prob's, det är ju precis sådan du är. kanske bättre att sluta be om ursäkt för det! sen tror jag du har märkt att du brukar kunna bli hyfsat förstådd av mig.

ska försöka hålla tillbaka ursäkterna, men är i princip slutgiltigt upplöst nu så vill hellre be om ursäckt än riskera att stöta mig på nåt sätt för att hålla pölen på kontrollerbar sida golvet i alla fall. jag är så dum. men tack! det är trevligt!


   
SvaraCitera