Aviseringar
Rensa alla

Är det en 4-årig kackelstuga till regering vi ser nyskapad?


Kudhos

Riktigt oklar framtid. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

stereo total:
S kanske behöver byta partifärg. 

jaaa


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

mynona:

S är hela tiden rädda att förlora sina mittenväljare om de samarbetar öppet med V, som är så klart vänster utan att be om ursäkt för det. S tror felaktigt att svenskar i allmänhet inte är vänster, och vrider därmed klimatet åt höger. Pga röstsiffrorna i riksdagen blir S dessutom tvugna att samarbeta med borgarpartier för att utestänga SD, och borgarpartierna vill inte veta av V på något vis alls

mjo men det verkade ändå som om stefan kunde bortse lite från detta men icke. dock ska ju såklart skulden ligga på de partier som inte vill bilda regering med v, som t ex mp och c. eller ok, mp kanske vill, men jag tycker ej att det verkar så.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

alla tillbaka till vallokalerna!!!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

stereo total:

Men varför stöter dom bort v??

Nu minns jag faktiskt inte men det var en eller två valfrågor som V hade som krav och detta ville inte Löfvén alls veta av.

Sitter och ser på Rapport i SVT1 19.30 och Jonas Sjöstedt är skitsur... hade inte TV-kamerorna varit på hade han varit skitförbannad.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sent i natt snackade ju statsvetarna i SVTs valvaka om att det mest optimala vore en S + M regering men enl statsvetarna hade det varit ett supersvek mot både socialdemokrater och moderater som röstat på dom. 


   
SvaraCitera