Aviseringar
Rensa alla

Är det kört för mig?


Ämnesstartare

Jag träffade en kille i slutet av sommaren. Vi chattade mycket på fb och träffades hemma hos honom. Vi hade jätte trevligt. Inte alls stelt och vi pratade med varandra hela nätterna non stop. Efter en månad vi hade snackat med varandra och setts 3 gånger( vi hade inte haft sex med varandra) Så berätta han att han tyckte jag var en jätte trevlig tjej och att jag var rolig men han hade inget intresse för mig på det sättet och ville inte ha något förhållande nu. Tyckte det var jätte tråkigt eftersom jag tyckte vi hade haft det så trevligt. Jag tyckte att vi skulle då ta bort varandra från Fb men det tyckte inte han, han tyckte vi fortfarande kunde chatta med varandra.

Han tog kontakt med mig igen. Vi började chatta med varandra hela nätterna. Till slut så började vi träffas igen. Men vi hamna i ngt slags "kk förhållande" För jag kände att jag inte heller ville ha ngt förhållande nu utan mest ha kul och ha sex. (nybliven singel) Vi prata aldrig om de men det var det intrycket jag gav tror jag? Men det var inte bara sex och sen hej då. Vi pratade med varandra hela nätterna fram till morgonen. Ibland sov jag över där.

Vi sågs minst en gång i veckan i 2 månader tills nu. Han berätta ännu en gång att han hade tappat intresset för mig och tyckte att det kändes fel med det vi höll på med. Frågade varför han hade tappat intresset men han visste inte, han hade bara gjort de och då sa jag okey men vi tar bort varandra då från Fb. Men det tyckte han inte. Utan vi kunde fortfarande skriva med varandra på Fb. Frågade varför vi ska göra det när han inte har något intresse för mig eller inte vill träffa mig?

Då sa han "för att hålla avstånd" och "Bara för att man inte träffas längre så behöver man ju inte låtsas om som man aldrig har träffats"

Efter vi hade pratat om oss så fortsatte han skriva med mig. Vi skrev som vi hade gjort förut. Vi skrev med varandra från kl 1 på natten till kl 8 på morgonen. Han ville att jag skulle komma dit. Men jag ville inte det. Det var väldigt förvirrande eftersom ngr timmar innan så ville han ju sluta träffas.

Fan jag gillar ju killen men vi hamnade ju i fel spår. Vad ska jag göra? Ska jag bara skita i han? Eller finns det någon chans att han kan fortfarande vara intresserad fast han säger att han inte är de?


   
Citera

Vad vill du? Tycker du borde ställa honom lite mot väggen och fråga vad han egentligen vill så du slipper gå runt förvirrandes. [smile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Utan av att läsa evighets-texten du skrev, så kan jag bekräfta att det inte är kört för knull! [wink]


   
SvaraCitera
tigr
 tigr

Jenniiifeer:

Ska jag bara skita i han? Eller finns det någon chans att han kan fortfarande vara intresserad fast han säger att han inte är de?

Begå harakiri. Det skulle en äkta samurajkrigare gjort.


   
SvaraCitera
JOZFiN

han är osäker
låter som 2 av mina 2 fd. pojkvänner.
pff
inte exakt så, men ah
skit i honom tills han vet vad han vill


   
SvaraCitera

dödens


   
SvaraCitera

Du är fakked app alltså


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tycker du ska ställa honom mot väggen, och hångla upp honom. [smile]


   
SvaraCitera

varför vill du ta bort på facebook så snart ni är lite oense om något? Förstår ej det.

Hur eller som, be honom bestämam sig. Ta en paus ifrån honom tills ni båda kommit fram tillv ad ni vill, så skulel jag gjort. jag är inte bruden som fortsätter ge folk uppmärksamhet om dom säger att dom inte vill ha mig liksom.


   
SvaraCitera
time
 time

Undrar också vad hela grejen med att ta bort på Facebook handlar om. Förstår inte alls.

Sen kan du ju, som andra redan sagt, bara vänta ut den här snubben tills han är lite mer stabil i sina uttalanden och handlingar.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

timeisrunningout:

Undrar också vad hela grejen med att ta bort på Facebook handlar om. Förstår inte alls.

Det handla väl mest om att jag inte ville vara vän med honom där så jag kunde glömma honom istället och gå vidare typ. Slippa se honom logga in och se vad han gör på fb. Kände typ, vad är det för poäng att vara vän med någon på fb som inte vill träffa mig eller har ngt intresse för mig.


   
SvaraCitera

Hade jag vart du så hade jag försökt att eta efter någon annan. Du behöver inte be honom om lov att ta bort honom dessutom kanske han inser hur mycket han gillar dig om han inte får snacka med dig hela nätterna, och om han inte inser det kanske det var bäst så. Tycker inte du ska lägga ner onödig tid på en kille som inte vet vad han vill...:/ Iallafall om inte du känner att du gärna vill snacka med honom osv.[cute]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden raderad från Forum PLUS/Relationer, Samlevnad och Kompisar


   
SvaraCitera