Aviseringar
Rensa alla

Är det över nu, tro?


Ämnesstartare

Hejsan. Jag har en rädsla för att min och min bästa väns relation ska få sitt slut. VARNING FÖRLÅNG TRÅD!
Under en lång tid var han aktiv med mig, vi hade det jämt skoj och underbart tillsammans, han gjorde allt för att få mig att må bättre och fixa allting. Han fick mig alltid att skratta i varenda sekund och jag han, vi var som drömparet. En dag så fick jag veta att han såg mig som sin bästa vän. Han skrev:
"Det är okej om du inte gör detsamma, men jag ser dig som min bästa vän".
Kort därefter blev vi bästa vänner. Jag blev kär i honom, jag kunde inte sluta tänka på honom. Han var som en del av mitt liv, min hjärna. Men... En dag skulle jag berätta det för honom, men han var tillsammans med någon annan. Jag försökte berätta det för honom iallafall, men jag vågade inte eftersom att jag var rädd för att jag skulle förstöra hans förhållande så pass hårt så att vi inte var vänner längre. Jag försökte och försökte veckor i streck, men gjorde aldrig det. Lyckligtvis blev han singel. Vår konversation var då:
"Den här dagen gillar verkligen inte mig" - Jag
"HAHAH. Jag kommer alltid att gilla dig mer än vänner, även när du kanske hatar mig" - Han
"Jag trodde du bara såg mig som en vän?" 
"Det var då"
Förrän då vågade jag erkänna att jag var kär i honom.
Dagar går och han skulle åka tillbaka till USA. Sen dess har han inte varit aktiv. Han har bara skrivit med mig en gång och är jävligt blyg. Jag ritar mycket och har det som en hobby. Jag ville rita av honom, men han vågade inte eller ja han sa nej. Min tolkning var iallafall att han inte vågade. Därefter har vi inte skrivit med varandra. Han lovade mig att komma över till mig på sommarlovet, men är orolig för att han kommer bryta löftet.

Men, i din uppfattning och det du fick veta i texten. Är han fortfarande kär i mig? Har han fortfarande känslor för mig? Har vi relationen vi brukade ha? När kommer han ens ta första steget och bjuda ut mig? 
Har försökt göra tester, men inga är relaterbara eller hjälpande.


   
Citera