Aviseringar
Rensa alla

Är han endast ute efter sex? Mördare? Äldre man...


mynona

Det var ju faktiskt verkligen på fullt allvar en rejält märkbar ålderskillnad som till skillnad från de flesta ålderskillnader kan vara av viss betydelse. Möt honom på en offentlig plats, som de ovan har sagt. 


   
SvaraCitera

WHAT? Sjukaste jag läst på länge. Möt han på en öppenplats och följ inte med han till hotellet han kan ha sjuka tankar. Eller liknande.


   
SvaraCitera

LockedUp:
Hej!
Är en 20-årig tjej och jag hoppas någon kan hjälpa mig med detta "problem"..Det är så att jag har ett tag nu pratat med en äldre man, 62, på nätet. (Det låter säkert helt sjukt (inser det jag med), men jag har en tendens att dras till äldre män.).Än så länge har allt känts bra, vi har pratat i telefon några gånger och skrivit ganska mycket med varandra. Tycker att han verkar vara seriös och "normal", ingen slusk. Han söker ett seriöst förhållande.
Vi har en del gemensamma intressen som vi pratar en del om eller så pratar vi rent allmänt om livet. Han säger ofta hur jag är så intressant, intelligent, mogen osv. Vacker, fin, är som en dröm, hur han vill krama mig, få en puss, hålla om mig, känna min doft osv. Dock inte på ett sluskigt vis.
Vi har pratat en del om att träffas och det kommer vi göra inom kort. Han bor ca 50-60 mil ifrån mig men ska åka till min stad. Vi har pratat om en fika på stan eller en middag ute. Han skrev då även att han ska boka in sig på hotell. Antar att det beror på att han inte orkar åka fram och tillbaka samma dag? Men det fick mig ändå lite fundersam på något vis. Han kanske bara är ute efter sex? Typ kommer bete sig normal under middagen/fikat för att sedan försöka få med mig till hans rum? Mörda mig alternativt tvinga mig till olika saker?
Vad ska jag göra? Jag kommer att träffa honom, även om det gör mig lite nervös... Men hur gör jag det på bästa sätt? Jag har aldrig träffat någon ifrån nätet tidigare.

Det är väl så, att ibland kan vi tyck sådant är spännande, om han är en snäll man, varför inte, det väl ok, tycker jag


   
SvaraCitera