Aviseringar
Rensa alla

"Är inte rasist har utländska kompisar"


Ämnesstartare

Ja, känner igen detta, och det som dazed nämnde.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

debepe:

Så om han hade downs syndrom (jag tror det är ärftligt) hade du skaffat barn med honom, eller? 
Att dumpa är inte motsats till att skaffa barn med..... Men jag hade nog inte heller dumpat den jag är kär i 

Det är oftast inte ärftligt men om det är det drabbar det flera i släkten så då vet man nog om det. De flesta män med DS är sterila men kvinnorna är det ej.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Aaron:
Ser mina medmänniskor som mina bröder och systrar oavsett ,bakgrund, kultur och hudfärg . Så länge dom är trevliga och vänligt inställda om så inte blir dom som ex .

Men inte oavsett läggning?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

isola: Det är oftast inte ärftligt men om det är det drabbar det flera i släkten så då vet man nog om det. De flesta män med DS är sterila men kvinnorna är det ej.

(y) men isf syftar jag till andra ärftliga sjukdomar som hjärtsjukdomar m.fl.

shelly: Jag hade nog inte varit tillsammans med honom om han nu hade haft downs syndrom inte för att det är något fel med det!

Alltså, de har inte samma "gensammansättning" som vi med 46 kromosomer så självklart är det inte vanligt att attraheras av ngn med just det syndromet, men det finns andra (osynliga) sjukdomar som är ärftliga och kan föras över med mer än 60% chans, eller något. Typ "fragile X" är överförbart/ärftligt och inte alltid så synligt.

shelly: Sen att avstå från en person som har synfel är lite väl extremt tycker jag.

Tycker inte det är så extremt, kanske onödigt men varför ska jag medvetet försöka få kontakt med en snygg person med grava synfel istället för en snygg person med inga synfel alls? Oftast gör man medvetna val i livet och i slutändan får man i princip skylla sig själv om man ska behöva lägga ned massor av pengar på glasögon till 5 barn - TYP (extremt exempel).


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Spännande 


   
SvaraCitera