Aviseringar
Rensa alla

Är killar kåtare än tjejer?


Hanarna är nog mer än honorna


   
SvaraCitera

När jag var i puberteten var jag ett monster (ännu mer än nu). Då gick inte en tjej säker från mina igenomträngande ögon som jag använde för att nästan klä av brudarna där de stod.

Jag minns att, när jag inte satt framför datorn och runkade till porr, spelade porrdatorspel eller spanade in kvinnliga karaktärer i "vanliga datorspel" så fantiserade jag om välsvarvade milfs som... Tog hand om mig, så att säga.

Sedan när jag började gå på starka mediciner för en helt annan anledning så började jag dessutom satsa på skolan som ett försök till att fly från en verklighet som jag inte längre tyckte var superrolig. Detta inföll sig då i början av åttan på högstadiet.

Jag ongrar ingenting av den nu gångna tiden, fick utmärkta betyg i gymnasiet och det på ett extremt pubertalt sexliv fullt av tillfredsställande och pornografi. De lite mindre roliga sjukhusbesöken minns jag varje dag men så länge jag har de andra tidigare nämnda sakerna så klarar jag livet.

Så för att svara på frågan så... Jag tror det dels beror på åldern. I puberteten säger mina fördomar att killar är kåtare. Istället tror jag att män blir "tröttare" ju längre tiden går. Tjejer blir istället kåtare ju äldre de blir och kanske är de som kåtast omkring 40-år. Jag vet inte, som sagt. Vad jag vill inbilla mig veta dock, är att alla tittar på porr under den rådande karantän. Glatt skålandeParty

Stay healthy! Hjärta


   
SvaraCitera