Aviseringar
Rensa alla

Äter för ofta, vill gå ner i vikt.


kachin

ennie: Behöver också bantningstips.

behöver du inte alls Söt


   
SvaraCitera

kachin:

behöver du inte alls Söt

Hur ska jag annars bli smalare och gå ner i vikt?


   
SvaraCitera

Varför hinner du inte det? Berätta en vanlig dag i ditt liv + en helg så ska farbror Nagger hitta en ledig lucka. Vill du hellre ta det i PM går det alldeles utmärkt.

motorcykelkillen: Har tyvärr ingen tid att träna,


   
SvaraCitera

lol


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Knegaren: Varför hinner du inte det? Berätta en vanlig dag i ditt liv + en helg så ska farbror Nagger hitta en ledig lucka. Vill du hellre ta det i PM går det alldeles utmärkt.

Kl 6 - Vaknar upp, duschar.7 Frulle time.8 Bär mig av på mc:n till jobbet.11.45 - Lunchrast 1 timme. Använder denna tid till att socialisera med kolleger och äta lunch, så här går det inte att klämma in någon träning.17.30 - Nu bär det av hemåt igen. Tar runt en timme och en halv med mc:n, alltså inte direkt en gåsträcka.19. Äntligen hemma. Börjar genast (efter ett snabbt mellanmål) mecka med motorcyklarna i garaget. Detta får mig att hantera stress väldigt bra. 20.30- Dags för dagens vilostund, en halvtimme framför tv:n med något smarrigt.21- Läggdags, ev. kvällsmat sedan läggdags.


   
SvaraCitera

motorcykelkillen: Kl 6 - Vaknar upp, duschar.7 Frulle time.8 Bär mig av på mc:n till jobbet.11.45 - Lunchrast 1 timme. Använder denna tid till att socialisera med kolleger och äta lunch, så här går det inte att klämma in någon träning.17.30 - Nu bär det av hemåt igen. Tar runt en timme och en halv med mc:n, alltså inte direkt en gåsträcka.19. Äntligen hemma. Börjar genast (efter ett snabbt mellanmål) mecka med motorcyklarna i garaget. Detta får mig att hantera stress väldigt bra. 20.30- Dags för dagens vilostund, en halvtimme framför tv:n med något smarrigt.21- Läggdags, ev. kvällsmat sedan läggdags.

Okej, här har vi det. Och det var nästan det jag trodde jag skulle säga. Men kör efter jobbet då, jag tror knappast du meckar med mc:n varje dag, och om det nu vore så, gör det i helgen istället, träning är en grym metod för att hantera stress och funkar nog på 98% av befolkningen. Samma med den där vilostunden, skippa den ta en extra kopp kaffe om du är trött och sen lägger du dig samma tid som vanligt. Du hinner. Det är iallafall så jag gör, hem, käka, träna, käka igen, sova. Det där är ju bara hobbies och man får ju prioritera...man har ALLTID tid över


   
SvaraCitera

Knegaren: så ska farbror Nagger hitta en ledig lucka.

Mycket gladHjärta


   
SvaraCitera

motorcykelkillen:

Har tyvärr ingen tid att träna, har en saker att göra mest hela tiden. Läste även nånstans att det är 90 % diet och 10% exercise, vet inte om det stämmer men känns så onödigt att träna. På grund av min redan låga kroppsvikt bränner jag knappt några kalorier ändå, kanske 100 per 30 minuters träning.
Men jag är en sådan person som gärna går till jobbet och alltid tar trapporna m.m. 

Känns mer som 10% diet, om ens det och 90 % träna. 


   
SvaraCitera