Aviseringar
Rensa alla

Ålderskris...


Ämnesstartare

Anura: va nä haha. varför är de konstigt att ha barn vid denna åldern? :s :p

det är ganska ungt tycker jag.
förövrigt har jag också åldersnoija, inte så mycket för att jag inte skaffat barn utan som med utbildning, resande, gjort saker i livet innan barn


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

zox: det är ganska ungt tycker jag.

det är dock bara ungt i Sverige. Känner man sig mogen och redo spelar de lite mindre roll. Vissa tänker att de skall ha barn och familj planerat vid 30 eller 30+ men att de först försäkrar sig om utbildning och jobb. Jag anser att de svårt att planera just sådant. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Anura: det är dock bara ungt i Sverige.

det är det jag utgår ifrån också.
klart att man kan känna sig redo och grejer men därför är det ju konstigt att känna åldersnoija över något som först och främst inte är speciellt vanligt och sen något som du varken är "Mogen" för eller redo för det. eller vad vet jag, tillfället har kanske inte givits dig.

har själv svårare att tänka mig hur det är lättare att planera barn än jobb och utbildning och hur det på något sätt skulle vara bättre att införskaffa sig först. eller du menar kanske att graviditeter bara händer, och det går inte att planera. oavsett så råkar man bli påsmällen så är man forhoppningsvis på god väg till en försörjningsmöjlighet


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

zox: hur det på något sätt skulle vara bättre att införskaffa sig först.

man vet ju att man har hittat rätt och allt i livet känns rätt. sedan att man inte kan vänta för att världen inte blir bättre.


   
SvaraCitera

NJEMAS PROBLEMAS!
Du ha 60 ÅR kvar av livet, tänk dig hela ditt liv, gånger 3, det är ungefär hur länge du ha kvar, det känns mycket längre när man tänk så, 60 år är ju trotts allt 21900 dagar. En månad kan kännas länge, och den är bara 30 dagar, så du ha massvis av tid kvar.
Och om du dö ogift, så skit it, man ska absolut inte ta ut sorg i förtid, va gla mens du kan!
Tänk dig alla som ha 1 år kvar av livet typ, du ha förmodligen 50-60, om du inte rök, då kan det minskas, mycket.


   
SvaraCitera