Aviseringar
Rensa alla

Alla hjärtans dag närmar sig


Tänker ignorera det. Jag och min pojkvän firar ändå ett halvår tillsammans alldeles några dagar efter, lägger krutet på det istället [cute] Dvs unna sig asgod och vällagad fancy mat. Tycker gester på alla hjärtans dag mest är fake it till' you make it-mys.


   
SvaraCitera

Xisco:

Har du otur råkar någon annan se bilderna? 😉

asså det kommer inte vara så farliga bilder, jag ska inte visa helt och hållet vad jag har på mig, bara lite smakbitar typ, så att han anar något 🙂 sen är det min pojkvän som jag varit tsm med i över 2 år och han skulle absolut inte visa för någon annan 🙂


   
SvaraCitera

har aldrig riktigt fattat poängen med det nä[sad]


   
SvaraCitera
Paseo

jag ska få hem en fin karl till min lägenhet. så ska vi fira alla hjärtan. sen på lovet ska vi på etiopisk mässa i göteborg så jag gissar på att jag kmr få mina kläder jag ska ha då på alla hjärtan wiiieeee


   
SvaraCitera

LillaBob:

Med tanke på att jag tidigare blivit dumpad på alla-hjärtans-dag, varit ensam, samt firat det med djävulens avkomma så är jag rätt nöjd med att fira det med familjen.

Känner detsamma. Jag blev förvisso dumpad dagen efter men då hann jag ändå köpa något fint medan han köpte billigt, äckligt ICA-godis.


   
SvaraCitera

g*nus:

Tänker ignorera det. Jag och min pojkvän firar ändå ett halvår tillsammans alldeles några dagar efter, lägger krutet på det istället Dvs unna sig asgod och vällagad fancy mat. Tycker gester på alla hjärtans dag mest är fake it till' you make it-mys.

du är fin och har rätt [love]


   
SvaraCitera