Aviseringar
Rensa alla

André tar över som redaktionschef


Ämnesstartare

Ni har kanske märkt att jag har fått mindre och mindre tid över till att både administrera, korrekturläsa och skriva texter här på UM. Ibland blir det exempelvis så att jag är på möten tre dagar i sträck, och då hinner jag inte göra i stort sett någonting, vilket självklart inte är helt ultimat eftersom chefredaktören ska vara en förebild för skribenterna. Tidsbristen beror på att jag bland annat har tagit över sälj och ekonomi för Youmeets hemsidor, det är alltså jag som administrerar all annonsering och sådant. Jag kan för övrigt meddela att detta går riktigt bra! Kring jul ska vi lägga upp budget till alla förändringar/förbättringar på sajten.

Jag och André kommer att samarbeta med administrationen av texterna och nyheterna, men han kommer att ha ansvaret för att samorda redaktionen, planera texterna, ge ut filmerna och allt sådant jag tidigare har gjort. Han kommer även att hjälpa till att vidareutveckla sidans funktioner.

Jag kommer fortfarande att ha ett huvudsakligt ansvar över sidan och det kommer fungera så att jag snarare beställer texter. Annonsörer kommer att vilja ha texter till exempelvis nyhetsbrev och annat, och vi kommer även att arbeta mer med kampanjer. Omkring Alla hjärtans dag vill vi ha texter om kärlek, vid Sportlovet vill vi ha artiklar om tips på alpinresemål, vid högskolevalet vill vi ha instruktioner på hur man väljer högskola, och så vidare och så vidare. I och med att jag nu har hand om ekonomin så finns det möjlighet att, om ni vill jobba i större utsträckning, ge ersättning till skribenterna. Detta kan vi dock ta vid ett senare tillfälle, och individuellt.

Frågor? Förslag? Tankar?


   
Citera

Det låter ju jättebra det här [bigsmile][y]


   
SvaraCitera

Erik Nahlén:

chefredaktören ska vara en förebild för skribenterna.

Så nu stiger alltså jag in som er nya förebild i livet!

Egentligen är det inga stora förändringar som sker, förutom att det nu blir min röv ni ska slicka istället för Eriks när ni vill ha DVD-filmer. Tanken är väl istället att försöka struturera redaktionsarbetet igen eftersom det blivit lite si och så när Erik haft fullt upp med annat.

Vore bra om ni som inte har mig på msn addar andre_vifot@hotmail.com, för att underlätta kommunikationen.

Erik Nahlén:

Frågor? Förslag? Tankar?


   
SvaraCitera

Låter jättebra!


   
SvaraCitera

Erik Nahlén:

Tankar?

Från och med den 1:a januari kommer jag att vara arbetslös då 4:an valt att inte förlänga vårat kontrakt. Så jag kommer förmodligen ha 7 dagar i veckan fritid. Skrivlusten kommer vara maxad då, till skillnad från nu när det är fullt upp med annat.

Bara så alla vet 🙂

André Vifot Haas:

Så nu stiger alltså jag in som er nya förebild i livet

Det har du väl alltid varit? Vi vet ju att du är hjärnan bakom Erik! Haha! ;D


   
SvaraCitera

Alexandra Algerydh:

Bara så alla vet 🙂

KANON!

Eller, tråkigt med jobbet men trevligt att du kommer ha mer tid att skriva. [smile]

Alexandra Algerydh:

Vi vet ju att du är hjärnan bakom Erik!

Fast det där tar jag inte riktigt som en komplimang...


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera