Aviseringar
Rensa alla

Arbetslös? Lär dig skapa en passiv månatlig inkomst!


Ämnesstartare

Hej hej!

Hoppas ni har det fint allesammans här på Ungdomar, ville bara svänga in och berätta om en bokstavligt talat magisk sak som inträffade mig som arbetslös för inte alldeles för länge sedan. Tog studenten förra året, och detta har bokstavligt talat förändrat mitt liv & min livsstil.

Gick runt och klyvde mig över hur jag skulle få in pengar, läste rätt så mycket "tjäna pengar" trådar på Flashback. Tog kontakt med en Facebook-kontakt som jag vet tjänar rätt så bra med pengar via nätet, och han skickade mig en eBook som han hade skrivit vilket resulterade i att mina fattiga dagar nu är ett minne blott.

Min tanke med att skapa denna tråd är att förhoppningsvis få er andra arbetslösa att öppna upp ögonen för hur lätt det är att skapa sig en egen passiv inkomst via dating. Denna typ av automatiska inkomst tillåter dig att göra saker som att resa, gymma, och arbeta medan du tjänar pengar helt passivt.

Jag tjänar alla mina pengar från ett dating affiliate-program som tillåter dig att starta en helt egen dating-sida inom vilken genre som helst blixtsnabbt. Du kan exempelvis starta en dating-hemsida som är anpassad enbart för handikappade. Möjligheterna är bokstavligt talat oändliga!

För varje medlem som uppgraderar sitt konto på din dating hemsida så får du 65% av vad denna medlem betalar, och det är väldigt många som konverterar till betalande medlemmar.

Till en början så kan det vara svårt att komma igång, och det mesta känns väldigt klurigt. Men när du väl har fått eld på det hela så kommer det att gå som på räls.

Jag har som sagt fått alla min kunskaper om hur man börjar tjäna pengar på detta från en eBook som en Facebook-kontakt som är bosatt i Barcelona har skrivit, han är en av dem största fiskarna i vattnet på Datingfactory. Dvs, en av the top earners.

Följer du denna bok till punkt så kan du ha möjlighet att tjäna så här mycket:



eBooken finns att hämta kostnadsfritt här för er som är sugna på att läsa den och komma igång:

http://www.mediafire.com/?oje82fvjw6j05bp

Hoppas innerligen på att ni som behöver pengar tar lärdom från denna bok, och tveka absolut inte att skicka ett PM till mig om ni har frågor över någonting speciellt.[cool]

/Pimpillionaire


   
Citera

Cool story bro, needs more dragons and shit


   
SvaraCitera

pyramidspel, alltså. ja, jo, där finns ju pengar att tjäna.


   
SvaraCitera

hopps att min datingsajt för enhörningar gör mig snorrik


   
SvaraCitera

isola:

hopps att min datingsajt för enhörningar gör mig snorrik

tänkte göra 1 för katter. har inte du katt isola....? [wink]


   
SvaraCitera

Tråden raderad från Forum PLUS/Skola och Jobb


   
SvaraCitera