Aviseringar
Rensa alla

Argumentationsleken


Transpersoner e så jobbiga å cisfolk tror alltid de är nått. Tycker inte någon av dem förtjänar rättigheter och ser helst att man slipper bemöta dessa överhuvudtaget.

För många efterrätter som barn leder till hiphop och problematik.


   
SvaraCitera
Hando

Finns inga bevis för att Emilush och 50 Cent åt för mycket efterrätter som barn. (Går det ens?Förvånad)
Det påståendet är skapat av föräldrar som inte kan få pli på sina snorungar helt enkelt. Forskning visar att om barnaga fortfarande var lagligt hade vi inte haft hiphop och problematik!

Att gå i skolan är det bästa och roligaste som finns.


   
SvaraCitera

I'll tell you how I feel about school, Hando: it's a waste of time. Bunch of people runnin' around bumpin' into each other, got a guy up front says, '2 + 2,' and the people in the back say, '4.' Then the bell rings and they give you a carton of milk and a piece of paper that says you can go take a dump or somethin'. I mean, it's not a place for smart people, Hando.

Alla människor är lika mycket värda.


   
SvaraCitera

Varför är vissa fattiga och en del rika isf? ..  tänkte väl det  

Sommaren är kort  


   
SvaraCitera

Lika lång som alla andra årstider var nu de tog vägen

Barbies är rosa


   
SvaraCitera

Barbiedockan Ken bär nästan aldrig rosa!

Invandring är bra för Sverige. Blink


   
SvaraCitera
Hando

MÅNGKULTUR!!!! Vad skulle Gustaf Vasa säga om han fick se Sverige idag? Kebabhak i varje gatuhörn. Det ska vara korvmojjar som på den gamla goda tiden! Då var det bara att säga "En halv special" så hade man mat för dagen. Men nu? "Ey bre en chebabrulle och jalla på den!" Invandrare kommer bara hit och tar våra jobb.
Sveriges kultur dör av invandring. Snart heter det "Sverigestan" med sultaner och harem.
Vill man se BMW och Mercedes glida runt? Nej! Det ska vara VOLVO. SVENSKT.
De kommer också bara hit för att leva på våra generösa bidrag.Arg

Apropå Gustaf Vasa: han gjorde fel som sparkade ut Kristian Tyrann och gjorde Sverige till ett självständigt kungarike och dödade Kalmarunionen.


   
SvaraCitera

Danmark och Unionen var det enda som såg till att Sverige kunde få kulturellt utbyte med Centraleuropa och inte vara fast i feodalismen. Utöver detta så var det fegt av Gustav Vasa att angripa sin kung när han befann sig i inbördeskrig - Kristian har endast gått till historien som tyrann på grund av att han dödade svenska adelsmän. Arg Duvet den gruppen som förtryckt svenska folket fram till början av 1900-talet. Nej huvva, tänk hur stark vår union skulle vara om den stått sig. All makt åt Danmark! Vår befriare!

Islam är en fredlig religion.


   
SvaraCitera
Hando

9/11. Bataclan. Charlie Hebdo. Bombningarna i Belgien. Lastbilen i Nice. Den 86-årige prästen. Lastbilen i Berlin. Massakern på gayklubben i Orlando. Skjutningarna i Turkiet på Atatürks flygplats.
Osv osv. Listan kan göras lång. Och är också väldigt lång. Och det finns en gemensam nämnare. 
Nämligen att dess förövare alla har varit/är muslimer. Islam har oerhört många liv på sitt samvete för att slarvigt kallas för "fredens religion". Aldrig kan en religion som främjar mördande av andra som något positivt anses som fredlig. 
Försök hitta en annan religion med lika många döda i sitt namn som Islam de facto har.
Att folk också blir mordhotade av flera troende för att ha drivit lite med Islam visar också hur "fredlig" den är. Lite lektyr om någon fortfarande inte är säker på om den är fredlig eller ej:
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamist_terrorist_attacks

Veganer är väldigt trevliga och intelligenta människor.


   
SvaraCitera


Shackmatt Ateister!

Demokrati är ett bra styrelseskick.


   
SvaraCitera
Hando

Demokrati...ett uråldrigt styrelseskick där det anses vara bra att alla får sin röst hörd. Det kanske det är, men inte alla röster ska få någon tyngd som kan avgöra saker. 
Folk i grupp beter sig som en grupp får. Hänger gärna med den stora massan.

Vem blev ledare för en grupp människor under stenåldern? Den starke. Vem blev ledare för för människor under bronsåldern? Den starke. Vem ledde över vikingar som plundrade och härjade? Den starke. Vem ledde mongoliska arméer över stäpper och skapade ett av de största riken som någonsin har funnits? Den starke.
Detta med att välja sin ledare är trams påhittat av gamla svaga gubbar som anses "erfarna" och därmed kompetenta att leda för att de inte kan få makt på något annat sätt.

För att leda ett land och folk till framgång och ära behövs det en stark, vis och enväldig härskare. Människor ska fostras till att leda från det att de kan prata.  Säger någon emot blir de ett huvud kortare. Kungligt envälde är vägen till framgång!
Då blir det inget tjafs vid riksdagsmöten med nya härliga reformer som behövs där något parti röstar emot så det inte blir av. Den enväldige kungen befaller och åtlyds. Poff! Massa nya härliga reformer.
Att demokrati är bra är något som våra folkvalda försöker pränta in i skallen på oss. Titta bara på Tyskland! Hitler blev invald via demokrati för tusan. Och titta vad som hände sedan. Oskyldig

Jorden har aldrig besökts av utomjordingar.


   
SvaraCitera

Varför såg jag isf en igår... exakt

Solen är månen  


   
SvaraCitera
Hando

Vad är det första som dyker upp i huvudet när någon säger "Frankrike"?
Jo nämligen baguetter och rött vin! Gärna något "Sacré bleu!" här och var också.
Om Napoleon hade segrat hade han spritt detta genom hela Europa som Kejsare. Kulturberikning är väl något vi svenskar tydligen är vana och förtjusta i? Så varför inte lite fransk kultur som grädde på moset? Cool
Och för att inte nämna det franska språket! Hur härligt hade det inte varit att kunna säga "Merde!" istället för "Järnspikar också!"?
Om Napoleon hade vunnit hade vi betett såhär istället för "Buhu safe spaces!"

Napoleon hade spridit ära och gjort Europa till en utopi för de ofrälste stånden!

Dödsstraff är något fruktansvärt och helt förkastligt att ha i rättstater.


   
SvaraCitera