Aviseringar
Rensa alla

Att droger skulle vara något coolt eller bra


Lounge: är det bättre nu? dvs slutat helt? ja det känns så värt. och man glömmer lätt bort det kassa med det när man kan få ta del av de positiva sakerna. särskilt vinklad är man när man är beroende, då ser man bara det positiva. hur lång tid tar det att sluta tänka på?

om jag inte har planerat att sluta röka så är det rätt så segt att sluta de första dagarna, om jag bestämt mig några dagar innan klarar jag av det som en dans, "imorgon kväll tar jag sista spliffen" typ

Lounge: ska läsa nu, hoppas den är glad och hoppfull för är så snordeppig nu!!!

tror den är det, hoppfull iaf


   
SvaraCitera

Lounge: ill du berätta?

Nja känner en del som har helt förstört sin livsstil och relationer till sin familj osv och typ förstört för deras egen framtid osv. Många har tag sig ur beroendet men säger att det har förstört för dem själva osv... det lär ha vart värre förr  i tiden typ om man pratar med lite äldre så verkar många ha kännt folk som knarkat ihjäl sig osv..  känner ingen som knarkat ihjäl sig än men det kanske beror på att jag e rätt ung men hoppas verkligen ingen jag känner kommer göra det heller.


   
SvaraCitera

Lounge: kan väll vara att han är hög på cannabis men att han röker cannabis (kontinuerligt) har alltid underliggande bekymmer

"Han får ibland sjuka utbrott på mig. Han säger sig heta olika namn. Han är dålig på att visa känslor och därmed får jag sällan bekräftelse. Han säger sig hata människor och samhället vi lever i." 

Har aldrig upplevt att någon blivit aggressiv eller hatar människor på grund av cannabis, just sayin. 


   
SvaraCitera

Lounge: tycker att diskussionerna främst styrs av kulturen som hyllar droger. som så många gånger jag har gått in på fb för att läsa om en medicin jag fått.. t.ex. theralen. och alla skriver negativt om den eftersom det finns benso som är narkotika och därför är detta att föredra.

Disskusionerna handlar väl i för sig mer om legaliseringen av cannabis och alla dess fördelar vid en legalisering. En stor del att jag är FÖR är att det skulle minska riskerna att folk kommer i kontakt med tyngre droger. Man skulle inte behöva handla cannabis hos sliskiga langare som vinner på att du blir beroende av tyngre och dyrare.

(Trivs du med Theralen? Har haft förut i flytande form, mådde så jävla dåligt på den medicinen)


   
SvaraCitera

sommargåvan: Min pojkvän brukar röka på. Han beter sig väldigt konstigt. Anar att han har dissociativ identitetsstörning.

Jaha, det var ju lite väl långsökt kanske, men visst det är ju möjligt...


   
SvaraCitera

Använder man droger för att man mår dåligt och tror att det kommer bli bättre för att man intar [drogen] så brukar man av fel anledning. 

Droger är inte ofarliga och det är därför viktigt att man ej tar något under fel omständigheter. 


   
SvaraCitera

Tamburinmannen:

Jaha, det var ju lite väl långsökt kanske, men visst det är ju möjligt...

Aa jo, men förstår inte varför han beter sig så konstigt. Kanske lite svårt att förstå vad jag menar om man inte träffat honom.


   
SvaraCitera

Lífþrasir:
Vi är alla olika osv.


   
SvaraCitera