Det här är otroligt viktigt och ni måste läsa noga
När ni gör choklad, alltså inte nå jävla fusk äckligt oboy utan riktig egen choklad. Om du använder samma sked till båda kakao å socker, TA SOCKRET FÖRST! Annars blir sockret brunt Socker fastnar inte på skeden så det kommer inge socker i kakon
FUCK YOU!
så det du vill berätta är att du har brunt socker?
Jo jag märke det när jag skulle göra negerbollar.
Imoon:
så det du vill berätta är att du har brunt socker?
ja, mina syrror är weird
Harpyja:
Jo jag märke det när jag skulle göra negerbollar.
No shit.
jaag_91_:
syrror
Vi säger så va
farinsocker
jaag_91_:
alltså inte nå jävla fusk äckligt oboy utan riktig egen choklad
yea 😀
nån som hatar oboy och gillar riktig choklad 😀
...eller så tar man socker i mjölken och stoppar ner en bit chilichoklad! 😀
Finns det några ungefärliga proportioner ang socker, kakao, mjölk när det gäller choklad? fuskar med oboy..
Imoon:
Vi säger så va
jao
mmusic:
yea 😀
nån som hatar oboy och gillar riktig choklad 😀
standby:
...eller så tar man socker i mjölken och stoppar ner en bit chilichoklad! 😀
jo men chokladkakor blir gamla då måste man köpa nya varje vecka medans kakao håller i evigheter
jojOzZz:
Finns det några ungefärliga proportioner ang socker, kakao, mjölk när det gäller choklad? fuskar med oboy..
Ja dubbelt så mycket socker som kakao...
En kopp är ungefär 2teskedas socker och 1 tesked kakao lagom till...
Men sen är det ju så att ju mer ingredienser ju mer smak och tvärt om
jaag_91_:
Ja dubbelt så mycket socker som kakao...
En kopp är ungefär 2teskedas socker och 1 tesked kakao lagom till...
Men sen är det ju så att ju mer ingredienser ju mer smak och tvärt om
kk
Tråden låst på grund av inaktivitet