Aviseringar
Rensa alla

Baka!


baka blattekulor


   
SvaraCitera

Profiteroles!! Bästa efterrätten om något komplicerad att få snygg. Väldigt roligt eftersom den ena sällan blir den andra lik och finns massa möjligheter för variation!! 

Man utgår ifrån petit chouxer som man stoppar glass i och sedan häller chokladsås på!!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ullericka:

Här är ett nyttigt och gott recept som jag har testat 🙂  http://www.vinochmatguiden.se/recept/ylva-lindgren/nyttiga-chokladbollar

MUMS! De ska jag göra idag 😀


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Bitterfnitter:
Profiteroles!! Bästa efterrätten om något komplicerad att få snygg. Väldigt roligt eftersom den ena sällan blir den andra lik och finns massa möjligheter för variation!! 

Man utgår ifrån petit chouxer som man stoppar glass i och sedan häller chokladsås på!!

Verkar vara himla svårt att göra dem 🙁 Är det?


   
SvaraCitera

Du, om du vill ha något superduperenkelt och som smakar godare än något annat:
https://www.mathem.se/recept/pecannotpaj-pa-hannahs-vis

Men du får inte vara nötallergiker Förvirrad Och du måste vänta tills "fyllningen" blir så sval så att du kan hälla i äggen. Annars så blir det sörjigt. Vispad grädde skall det även vara! Icke! Låt den även stå cirkus två timmar i kyl då den alltid skall käkas kall Galen

Pecannötter kan vara ganska dyra, så du kan ha hälften med valnöt eller hela valnöt om du vill, dock inte samma smak.

Ha också kallt kaffe istället för vatten till pajdegen.

Muscovadosocker kan bytas ut emot vanligt strösocker.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Xuzkie:
Du, om du vill ha något superduperenkelt och som smakar godare än något annat:
https://www.mathem.se/recept/pecannotpaj-pa-hannahs-vis

Men du får inte vara nötallergiker Förvirrad Och du måste vänta tills "fyllningen" blir så sval så att du kan hälla i äggen. Annars så blir det sörjigt. Vispad grädde skall det även vara! Icke! Låt den även stå cirkus två timmar i kyl då den alltid skall käkas kall Galen

Pecannötter kan vara ganska dyra, så du kan ha hälften med valnöt eller hela valnöt om du vill, dock inte samma smak.

Ha också kallt kaffe istället för vatten till pajdegen.

Muscovadosocker kan bytas ut emot vanligt strösocker.

ÅH! Topptips! 😀 Tack Xuzkie <3<3


   
SvaraCitera

Mixa banan med frusna bär du tycker om till det blir som en yoghurtliknande konsistens. Spritsa därefter ut "krämen" i små toppar på en bricka och ställ in i frysen. Supergott och nyttigt!


   
SvaraCitera
ida
 ida

Den här måste man ju göra, mango är sinnessjukt gott 🙂 Och bra för kroppen 😉  http://www.vinochmatguiden.se/recept/ylva-lindgren/mangopaj


   
SvaraCitera

GE MIG!! Jag är så sjukt sockersugen nu! Ida, vadå bra för kroppen? En mangopaj kan ju inte vara bra egentligen haha


   
SvaraCitera

Persikopannacotta! Älskar Ylvas recept! 


   
SvaraCitera
time
 time

Min favoritkaka/cupcake är red velvet. Så sjukt gott. Till slut åt jag nästan bara frostingen dock uhu.


   
SvaraCitera

Daniellas:

MUMS! De ska jag göra idag 😀

Jag missade att det var chokladbollens dag häromdagen 🙁 Blev dem bra? 😀


   
SvaraCitera

kladdkaka!!


   
SvaraCitera

mina recept rockar din värld baby


   
SvaraCitera

Gör kladdkaka Glad


   
SvaraCitera