baka blattekulor
Profiteroles!! Bästa efterrätten om något komplicerad att få snygg. Väldigt roligt eftersom den ena sällan blir den andra lik och finns massa möjligheter för variation!!
Man utgår ifrån petit chouxer som man stoppar glass i och sedan häller chokladsås på!!
Ullericka:
Här är ett nyttigt och gott recept som jag har testat 🙂 http://www.vinochmatguiden.se/recept/ylva-lindgren/nyttiga-chokladbollar
MUMS! De ska jag göra idag 😀
Bitterfnitter:
Profiteroles!! Bästa efterrätten om något komplicerad att få snygg. Väldigt roligt eftersom den ena sällan blir den andra lik och finns massa möjligheter för variation!!Man utgår ifrån petit chouxer som man stoppar glass i och sedan häller chokladsås på!!
Verkar vara himla svårt att göra dem 🙁 Är det?
Du, om du vill ha något superduperenkelt och som smakar godare än något annat:
https://www.mathem.se/recept/pecannotpaj-pa-hannahs-vis
Men du får inte vara nötallergiker Och du måste vänta tills "fyllningen" blir så sval så att du kan hälla i äggen. Annars så blir det sörjigt. Vispad grädde skall det även vara! Låt den även stå cirkus två timmar i kyl då den alltid skall käkas kall
Pecannötter kan vara ganska dyra, så du kan ha hälften med valnöt eller hela valnöt om du vill, dock inte samma smak.
Ha också kallt kaffe istället för vatten till pajdegen.
Muscovadosocker kan bytas ut emot vanligt strösocker.
Xuzkie:
Du, om du vill ha något superduperenkelt och som smakar godare än något annat:
https://www.mathem.se/recept/pecannotpaj-pa-hannahs-visMen du får inte vara nötallergiker Och du måste vänta tills "fyllningen" blir så sval så att du kan hälla i äggen. Annars så blir det sörjigt. Vispad grädde skall det även vara! Låt den även stå cirkus två timmar i kyl då den alltid skall käkas kall
Pecannötter kan vara ganska dyra, så du kan ha hälften med valnöt eller hela valnöt om du vill, dock inte samma smak.
Ha också kallt kaffe istället för vatten till pajdegen.
Muscovadosocker kan bytas ut emot vanligt strösocker.
ÅH! Topptips! 😀 Tack Xuzkie <3<3
Mixa banan med frusna bär du tycker om till det blir som en yoghurtliknande konsistens. Spritsa därefter ut "krämen" i små toppar på en bricka och ställ in i frysen. Supergott och nyttigt!
Den här måste man ju göra, mango är sinnessjukt gott 🙂 Och bra för kroppen 😉 http://www.vinochmatguiden.se/recept/ylva-lindgren/mangopaj
GE MIG!! Jag är så sjukt sockersugen nu! Ida, vadå bra för kroppen? En mangopaj kan ju inte vara bra egentligen haha
Min favoritkaka/cupcake är red velvet. Så sjukt gott. Till slut åt jag nästan bara frostingen dock uhu.
Daniellas:
MUMS! De ska jag göra idag 😀
Jag missade att det var chokladbollens dag häromdagen 🙁 Blev dem bra? 😀
kladdkaka!!
mina recept rockar din värld baby
Gör kladdkaka