Aviseringar
Rensa alla

Begå självmord


Honey
Ämnesstartare

Hejsan.
Jag vill begå självmord. Jag har blivit av med kärleken i mitt liv och vill inte leva längre. Jag vet att jag har gjort många misstag i livet, som att göra henne till en för stor del av mitt liv. För när hon försvinner, då har jag inget kvar. Och nu är hon alltså borta.

Det här är inget rop på uppmärksamhet vilket jag vet att vissa kommer tro. Jag behöver inte ens prata med någon. Jag har bestämt mig för vad jag vill göra. Jag vet att vissa tycker att livet är heligt, och jag vet att vissa tycker att jag beter mig idiotiskt. "Det går över" säger ni. Det kanske ni har rätt i, det kanske det skulle göra. Men det kommer ta tid, och jag har ingen energi att kämpa mig igenom det här. Jag har ingenting att kämpa för. Jag har haft ett bra liv emellanåt men utan henne är det inte värt någonting längre. Ni som tycker att jag fattar fel beslut eller kommer säga "prata med någon" undanbedes. Jag är inte intresserad.

Till min fråga då. Mitt enda problem är att jag är rädd för smärta och obehag vid självmord. Har någon av er någon aning om ett hyfsat snabbt/smärtfritt sätt att ta sitt liv på? Jag har funderat på hängning. Det ska gå rätt fort har jag hört. Finns det något man kan tänka på? Hur kommer det att vara och hur ska jag gå till väga? Funderar också på tabletter eller andra preparat av något slag. Finns det något ni kan tipsa om? Finns det något sätt att anonymt och säkert få tag i sådant? Är 18 år fyllda. Har ni några andra tips? Ytterst tacksam för allt.


   
Citera

vi får inte tipsa om självmordstekniker här


   
SvaraCitera

Tips ett, försök få någon form av terapi istället
Tips två, följ tips ett för det är enklare än något annat.
Tips tre, Fungerar varken ett eller två, gör ingenting.
Tips fyra, intala dig att det går över med tiden.


   
SvaraCitera
Honey
Ämnesstartare

enhimmelskdrog:

vi får inte tipsa om självmordstekniker här

Det visste jag inte. Tråkigt. Men tack för att du sa det. Vill inte få någon avstängd.


   
SvaraCitera
Honey
Ämnesstartare

OF 5:

Tips ett, försök få någon form av terapi istället
Tips två, följ tips ett för det är enklare än något annat.
Tips tre, Fungerar varken ett eller två, gör ingenting.
Tips fyra, intala dig att det går över med tiden.

1: Det har jag redan gjort.
2: Det har jag redan gjort.
3: Det har jag redan gjort.
4: Det har jag redan gjort.

Inte sådanna tips jag var intresserad av.


   
SvaraCitera

Honey:

Det har jag redan gjort.

skit it då läs dagstidningen istället


   
SvaraCitera

gör tvärtom låten


   
SvaraCitera

Honey:

Ytterst tacksam för allt.

vi får inte tipsa dig om hur du ska göra så mitt svar får bli: sök hjälp


   
SvaraCitera

När man är just där du är så tror man att man aldrig någonsin kommer bli glad igen, man kommer leva ensam hela livet osv osv. och jag vet att man inte tror på människor som säger att "allt kommer bli bra igen, du kommer träffa någon ny, bättre"
men man måste ändå försöka inse att det inte är värt att dö bara på grund av en person. du klarade leva utan den personen innan ni blev tillsammans, klart du kommer klara det igen! det handlar bara om att du måste få tid att bearbeta det som hänt och acceptera det för att till slut kunna gå vidare. tar du ditt liv utsätter du bara hela din familj och alla dina vänner för samma lidande, eller värre, som du nu genomlever, det verkar väl inte särskilt vettigt!?


   
SvaraCitera

Finns mer än att vara tillsammans med någon.


   
SvaraCitera

Jag tycker att Mawns skrev väldigt bra om saken.


   
SvaraCitera

Honey:

självmord.

fyfan vad egoistisk du är.

Tänk på tjejen som kommer få leva med detta.

Tänk på din familj.

Usch!

Skärp dig! Alla har vi gått igenom jobbiga saker, men livet går upp och ner. Så ÄR det för ALLA!
Jag har också känt mig så nere att det känts som att inget kan göra det bättre men sen en dag blev det bra, för att jag aldrig gav upp.
Jag sörjde så länge jag kände att det var nödvändigt, reste mig, fortsatte leva och blev tillslut lycklig!

Image

I dare you!


   
SvaraCitera

och jag hoppas att du inser att du skapade den här tråden för att folk skulle skriva varför du inte bör göra självmord, inte för att få tips om hur.


   
SvaraCitera

Har också varit ganska så självmordsbenägen men sedan slutat vara det, har nog inga direkta tips på hur jag tog mig ur det dock pga minns inte riktigt. tror jag mest gav upp när det inte gick som jag tänkt mig:P så har nog inga värdefulla tips på varken det ena eller det andra sorry[sad]

btw, att hänga sig är nog mest jätteobehagligt så skulle nog inte riktigt satsa på det om jag ville komma undan så smärtfritt som möjligt :p


   
SvaraCitera

ulf?


   
SvaraCitera