Aviseringar
Rensa alla

BLANDAT: Mitt handikapp


Ämnesstartare

Jaha nähä jaha, jag håller på med två artiklar om herr Schulman, men nu på kvällskvisten fick jag ett infall och kladdade ihop en liten hemsk krönika istället. Så kan det gå ibland.

Idag tänkte jag berätta om ett av mina handikapp, och eftersom det är lite känsligt skulle vilja att du satte igång den här låten innan du läser vidare.

Har du gjort det nu?

Bra.

Jo det är så här, jag har en extremt ful handstil. Och jag menar det verkligen, jag skriver alldeles ohyggligt fult. Numera påminns jag om detta varje dag när jag sitter och skriver under avtal, orderbekräftelser och andra ”viktiga papper” som ska till ”viktiga personer”. Hur ska de kunna ta det här på allvar när de ser ut som att en åttaårig pojke har skrivit under papperen?

Det är på grund av detta jag helst låter någon annan sköta jobbet när det är dags att sajna födelsedagskort, och det är på grund av detta det under alla dessa år har skickats ytterst få julkort undertecknade Erik Nahlén. Det ser helt enkelt förjävligt ut.

Jag skulle verkligen vilja skriva ett brev till någon, speciellt om jag hade en flickvän. I den här elektroniska tidsåldern är det få förunnat att få ett fint handskrivet kärleksbrev, men om min romantiska och parfymerade hälsning skulle dimpa ner på hallmatta skulle mottagaren bara garva så att kaffet spreds som en blomspruta över papperet.

Vad beror detta på? Skriva är ju något jag borde kunna efter att ha tillbringat 15 år i skolan med pennan i hand. Är det fel på min motorik i händerna? Nej, då skulle jag nog inte kunna precisionsklicka med en datormus. Är det fel på min koordination? Nej, då skulle jag inte kunna använda tangentbordet snabbare än Stephen Hawkins.

Jag har verkligen försökt skriva så där snyggt som vissa gör. Luta bokstäverna åt något håll, skriva lite mindre så att skavankerna inte syns, men ändå slutar det med att papperet ser ut som en tappad skål brunsås. Jag får inte till någon konsekvent stil. Inget ord är det andra likt, och speciellt inte när jag skriver mitt eget namn, Erik Nahlén. Det är något med N och H jag aldrig riktigt får till.

Så.

Vad är det för fel på mig?

Är jag verkligen ensam om det här?


   
Citera
Ämnesetiketter

Erik Nahlén:

på allvar när de ser

det

Erik Nahlén:

sajna födelsedagskort,

Jag vet inte om "sajna" verkligen är ett ord. Hur som helst ser det förjävla fult ut. Byt ut till "signa" eller "signera" tycker jag.

Erik Nahlén:

kärleksbrev, men

Tycker du ska byta kommat mot en punkt.

Väldigt lättsam och trevlig text. Själv skriver jag sjukt mycket snyggare med bläck än med blyerts, och blir mycket snyggare när jag skriver på ett kollegieblock än på enskilda papper [smile]

Min namnteckning däremot är förjävla ful [cry]


   
SvaraCitera

Ska tillägga att jag nästan alltid skriver med versaler, mina gemener är förskräckligt fula.


   
SvaraCitera

Jag tycker att vi borde få ett bevis på hur din handstil är. Det kan ju vara så att du är den ende som tycker att den är ful. [party]

Eller?


   
SvaraCitera

Ellerhur! Langa upp en bild nu Erik!


   
SvaraCitera

Erik Nahlén:

och eftersom det är lite känsligt skulle vilja

och eftersom det är lite känsligt skulle jag vilja

Håller för övrigt med Angelica och Alexandra.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jasså era små grisar, ni vill gotta er i min olycka.

Här är en autentisk bild på min shoppinglista.

IMG_0562.JPG


   
SvaraCitera

Det är ju inte en ful handstil. [party]


   
SvaraCitera

Angelica Capitao:

Det är ju inte en ful handstil.

Det var ju inte supersnyggt heller. Erik, skärpning! 😉 Eller så får vi bara konstatera att vi befinner oss i datorernas tid och att ha snygg handstil är sååååå 1990.


   
SvaraCitera

André Vifot Haas:

Väldigt lättsam och trevlig text. Själv skriver jag sjukt mycket snyggare med bläck än med blyerts, och blir mycket snyggare när jag skriver på ett kollegieblock än på enskilda papper

Fan va sjukt! Jag är PRECIS likadan. Coolt!


   
SvaraCitera

Alexandra Algerydh:

Fan va sjukt! Jag är PRECIS likadan. Coolt!

[cool]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Uppe


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst


   
SvaraCitera