Blev sugen på det men är vegetarian. Jag tänker därför tillaga den med mitt eget blod (lite hycklande, men har inget emot livsmedel av människa eller mig själv), enligt recept går det åt en del blod (3-5dl) och jag antar att jag inte kan tappa ur den mängden i en sittning, så hur mycket blod kan jag mista och hur ofta?
Antar att det bara är att frysa det för förvaring?
fyfan vad skabbigt
Lounge fact:
fyfan vad skabbigt
varför?
Vid blodgivning lämnar man 4,5 dl blod vid varje tillfälle.
mediakatt:
Vid blodgivning lämnar man 4,5 dl blod vid varje tillfälle.
trodde inte det rörde sig om sådana mängder, då bör det vara lugnt med 3dl
Liebestraum:
varför?
tycker du det är grönt att skära av en del av din skinka och ha på mackan eller? spyr
lycka till! berätta gärna hur det gick sen
Lounge fact:
tycker du det är grönt att skära av en del av din skinka och ha på mackan eller? spyr
I teorin, ja, men skinkan lär inte återbildas och är därmed en förlust så nej
Liebestraum:
I teorin, ja, men skinkan lär inte återbildas och är därmed en förlust så nej
så otroligt vidrigt, jag tycker det är vidrigt att ens smaka på sitt eget blod... uh. och hur har du tänkt tappa blod?
Det här är den näst bästa idé jag hört idag. Dokumentera detta i bild- eller videoform, snälla!
Lounge fact:
jag tycker det är vidrigt att ens smaka på sitt eget blod
är det mindre vidrigt att smaka på andras?
Lounge fact:
uh. och hur har du tänkt tappa blod?
Har inte kommit så långt i planeringen än, det återstår att se
Liebestraum:
är det mindre vidrigt att smaka på andras?
ja, nog för att jag inte käkar blodpudding, men det är vidrigt att äta från människan som en kannibal. det är inte normalt
Det var så gott med blodpudding när man var liten. Sen när man blev äldre och började tänka på vad det innehöll så förstördes allt.
Åtta:
Dokumentera detta i bild- eller videoform, snälla!