Aviseringar
Rensa alla

Blogg om psykisk ohälsa


Aihs
 Aihs
Ämnesstartare

Hej! Har startat en blogg(2 dagar sedan så är fortfarande nybörjare haha) om min psykiska ohälsa (självskadebeteende, ätstörning, prestationsångest, depression å självmordsförsök) i syfte att dels kunna bearbeta allt själv, men även om det kan vara till hjälp för någon. När jag var som sjukast läste jag massa sånna bloggar, där de bloggade om deras väg att bli frisk osv och fick sån sjuk inspiration att verkligen försöka, de har ju lyckats, borde inte jag göra det med?

https://nouw.com/aihs
min blogg.
men skulle gärna också vilja ha tips på andras bloggar(i nutid, alla jag läste var typ från 2010-2013) om ätstörning, depression osv deras kamp, så om du har en får du gärna skriva 🙂 skulle även vara glad över kommentarer om hur jag kan göra bloggen bättre osv


   
Citera

varför skulle jag läsa någons blogg om sin psykisk ohälsa?


   
SvaraCitera
Aihs
 Aihs
Ämnesstartare

hxiley:
varför skulle jag läsa någons blogg om sin psykisk ohälsa?

Jag har ingen aning om varför just du skulle läsa en blogg om psykisk ohälsa 🙂 kanske har man en vän som har ätstörningar, mår dåligt och vill få mer kunskap av hur en som har ätstörningar kan känna å tänka även om det självklart är olika från person till person. 

man kanske mår dåligt själv och vill hitta stöd å se att man inte är ensam och att det kan bli bättre, känna igen sig i andras situationer och veta att det inte bara är jag som mår dåligt.
du kanske är en förälder till någon som lider av psykisk ohälsa  osv. Vad vet jag 🙂

men, alla gillar inte att läsa andras bloggar om allt, jag skulle aldrig kunna tänka mig sitta å läsa en blogg om bilar medans du kanske skulle kunna göra det 🙂 


   
SvaraCitera