Aviseringar
Rensa alla

Blyghet helt normalt


Ämnesstartare

kan ni i egenskaper av icke blyga människor säga detta, eller skulle det här kunna vara en ursäkt till att slippa förändra ett beteende som eventuellt gör att man inte kan leva livet fullt ut? (jag säger inte att jag inte håller med, var bara en tanke.)


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

sylar:

du erkänner att du "struntar i" att de inte är alfahannar om de attraherar dig utseendemässigt? Alltså är det ett sekundärt val och du hade föredragit en alfahanne

attraheras inte bara av en sorts killar. kan vara kul med en tuff säker kille men också lika bra med en blyg kille sålänge han är villig att öppna sig när man lär känna honom bättre.


   
SvaraCitera
shajjn

sylar:

Så du erkänner att du "struntar i" att de inte är alfahannar om de attraherar dig utseendemässigt?

Hennes ord var "acceptera". [wink]

variabel:

eller skulle det här kunna vara en ursäkt till att slippa förändra ett beteende som eventuellt gör att man inte kan leva livet fullt ut?

Ja, det skulle det kunna vara. [crazy]
"Det är visst inget fel på mig, felet ligger hos andra"


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Det är rätt vanligt att man sätter folk i fack, blyga personer är enkelt för mobbare att trycka ner, därför gör dem det. Tror inte mobbare väljer klassens coolingar att mucka med.. Lika enkelt som att mobba t.ex. tjocka.
Hatar att se människor som är ensamma ofrivilligt pga blyghet, så det är värt ett försök att själv approacha dem och se om de uppskattar det. I de fallen jag gjort det har det iaf blivit uppskattat.

Blyghet är något jag personligen tycker man ska försöka arbeta emot, motsatsen till blyg är inte ordbajsare som säger ogenomtänkta saker. Lite tråkigt om folk aldrig får lära känna ens riktiga jag för att man är för blyg?


   
SvaraCitera

sculptura:

Just pga. Det faktum att man inte vill ordbajsa som alla andra bara, kanske, eller leka attentionwhore 24/7

Precis så. Jag är verkligen inte blyg, men jag tänker inte prata bara för pratandets skull. Ska man prata så får man prata om något intressant och/eller viktigt, annars känns det bara överflödigt. Och dessutom:

Tickstart:

vissa folkgrupper är helt enkelt inte attraktiva nog att beblanda sej med (menar inte fysiskt lol).


   
SvaraCitera

Jag tycker inte om att kalla mig själv blyg. Jag har inga som helst problem med att bjuda på mig själv och göra bort mig till exempel.
Men jag finner det otroligt svårt att prata med folk jag inte känner, så jag undviker helst sånna situationer.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Gillar blyghet, då får man kickar av att klara av sociala situationer. Gäller att hålla sig tillräcklig isolerad för att behålla det.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera