Aviseringar
Rensa alla

bra vs dåliga killar


b1son

killar är i allmänhet inte bra. mitt skittråkiga tips är att försöka fokusera på annat i livet än att försöka få killar att gilla dig


   
SvaraCitera

pommes045: Om han e trevlig! Så e de oftast en bra kille. Se upp för dyra märkeskläder,långthår bakom öronen och vaskning-det e dåligt.

Är man en dålig person om man bär märkeskläder menar du?


   
SvaraCitera

jessijess:

Är man en dålig person om man bär märkeskläder menar du?

Nej jag vet inte, jag va inte särskilt seriös i inlägget


   
SvaraCitera

pommes045:
Om han e trevlig! Så e de oftast en bra kille. Se upp för dyra märkeskläder,långthår bakom öronen och vaskning-det e dåligt. 

Att någon är trevlig behöver inte nödvändigtvis innebära att personen är en bra människa, det kan finnas många elaka människor som är trevliga och charmiga till en början. Samtidigt kan det finnas människor som egentligen är snälla men som kan verka konstiga till en början exempelvis för att de är blyga och/eller för att de inte riktigt vet hur de ska bete sig.


   
SvaraCitera

episode:

Jo men jag känner inte för att bli utsatt liksom då jag är en person som väldigt lätt får känslor för en person.

Aah, Ja det är svårt. Vissa spelar jävligt bra och är bra på att prata, andra kanske inte är så bra på att prata men får dit en ändå. Andra är schyssta andra inte men i längden kan man avgöra. Svårt att ge tips.
Du låter lite som en som jag känner som går i min klass, ska inte göra någon som helst liknelse, ni är förmodligen två helt olika personer och därav ingen större likhet alls.


   
SvaraCitera