Aviseringar
Rensa alla

Buddahs moderatoransökan


Ämnesstartare

Har funderat lite fram och tillbaks nu på om jag skulle ta och ansöka om att bli moderator; har kommit fram till att det skall jag nog allt! Här kommer i alla fall min ansökan!

Vem är Buddah?
Utanför internetz så är det namnet Joel Linderos som gäller! Tjugo år på nacken har denne herre, som bor i egen lägenhet i Borås där han även pluggar till Webbredaktör på Högskolan. På fritiden så spelar han mycket gitarr, lyssnar på hinkvis med musik och umgås med vänner; både nykter och med hatten full av svaj! En och annan timme webbprogrammering brukar det också bli då han kodar på sitt eget lilla CMS-system som skall bli klart någon gång innan det är dags för honom att trilla av pinn!

Buddah är lite av en prylbög, och spenderar alldeles för mycket pengar på saker som för oväsen, blinkar och drar en massa onödig ström; bara för att det är kul! Han har varit intresserad av detta sedan barnsben, och skulle väl beskriva sig själv som ganska så allmänbildad gällande just teknik och datorer.

Vad gör Buddah på Ungdomar.se?
Buddah hänger lite varstans, både i forumet och chatten. Det som ligger varmast om hjärtat är dock chatten där han är en av stammisarna i kanalen Fortet; som är både hatad och älskad! I chatten spenderar Buddah vanligtvis ett par timmar om dagen när det finns lite att göra, och naturligtvis lite mindre när det faktiskt finns viktiga saker att göra. Forumet läser han dagligen där han både flikar in lite halvironiska kommentarer och försöker hjälpa till så gott det går när folk har problem han förstår sig på.

Registrerade på siten gjorde Buddah den måndagen den 10:e November 2008, och har sedan dess varit helt fast. Två UM-träffar har det blivit och definitivt fler! Så mycket trevligt folk som det finns där!

Varför skulle Buddah bli en bra moderator?
Buddah är en människa som gärna tar på sig ansvar, han gillar inte att se andra göra jobbet utan vill få saker gjort själv. Detta är en av anledningarna till att han ansöker, och en viktig egenskap. Han är också relativt duglig när det gäller att uttrycka sig i skrift, vilket är en fördel när man vill göra sig förstådd hos andra människor på ungdomar.se; en fördel om man skall förklara saker och ting.

En annan egenskap som definierar Buddah som människa är hans tålamod, han har en förmåga att ta det allra mesta lugnt och sansat. I och med detta blir han nästan aldrig stressad eller uppjagad. Han uppfattas nog ofta också som väldigt metodisk.

Vilka forumdelar skulle Buddah kunna moderera?
Tekniknörd som han är skulle Buddah helst vilja moderera i IT/Teknikforumen. Musikforumet skulle mycket väl också kunna funka, eftersom han både älskar musik och själv spelar gitarr. Film, TV och Underhållning tar Buddah också gärna så han som många andra ser en hel del på TV-serier och film.

Men det mesta funkar naturligtvis, så länge Buddah får ta lite mer ansvar på siten än vad han får som vanlig användare så är han ganska så nöjd! Han hoppas bli satt på test så att han kan visa vad han går för. Klart slut!

Kontaktinformation
Ungdomar.se -> http://ungdomar.se/user_info.php?user_id=160963
Email -> linderos.joel@gmail.com
Mobilnummer -> 0768101209


   
Citera
Ämnesstartare

Tråden raderad från Forum PLUS/Övriga diskussioner


   
SvaraCitera