Aviseringar
Rensa alla

Carin Jämtin (S) vill införa en muslimsk helgdag


Onödigt att tycka att man behöver en religiöst betingad helgdag. Stifta en sekulär helgdag istället.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Rödingajävel:

Alltså du måste ju vara korkad. Vem fan säger nej till ännu en helgdag?

Håller faktiskt med Rödingajävel här. Det hade varit najs med St Patricks day, Thanksgiving, Kinesiskt nyår och lite annat smått och gott också.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Finner detta helt onödigt och idiotiskt,


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

första bra jag hört från den dumtanten!

det andra jag hört är att hon vill ha en skoluniform "bestående av likadana jeans, t-shirt och huvtröja", något som bara känns retard. liksom, ska man nu ha uniform kan man ju ha något snyggt (uniform i allmänhet är ju ofta snyggt).


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Dräparen:

liksom, ska man nu ha uniform kan man ju ha något snyggt (uniform i allmänhet är ju ofta snyggt).

Jag vill också att alla högstadietjejer ska se ut som naughty girls.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ja det skulle ju suga att bli ledig en dag till.


   
SvaraCitera

Miljötalibanen:

Det är precis därför jag tänker möta upp med arazoid för att gå med i militären, och utbilda oss till prickskyttar och stoppa islamiseringen en gång för alla...

Nja, det tror jag väl inte. Man går för det första inte till militären och säger "Tjabba, vi vill bli krypskyttar! Var är gevären?". Du din dumme satan skulle nog inte bli insläppt om du så sög alla kukar i Sverige.

Du kan ta din tradition och stoppa den nånstans. Jag bryr mig inte om påsk, jag hatar påsk, jag hatar dom flesta "högtider". Om jag nu vill ha en extra runk/supdag så struntar jag i om det är på ramadan eller julafton. Jag tycker själv att det enda rätta skulle vara att låta alla dela upp sina egna helgdagar, kanske opraktiskt men det är vad jag skulle vilja se.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

nej förhelvete inga mer religiösa dagar


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Dan_the_ironman:

När vi har en mille muslimer kan jag tycka att det är nödvändigt.

[chocked]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Kablash__:

[chocked]

? O:


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Miljötalibanen:

Vad tycker ni om JÄMTINs förslag?

Jämtin är en idiot som säger hur korkade saker som helst för att låta PK och flirta med sossarnas nya väljargrupp, nu när de etniska svenskarna röstar på borgerliga partier i större utsträckning.

Generellt tycker jag att sverige som sekulär stat inte skall ägna sig åt någon form av statssubventionering av religion, vare sig kristen eller muslimsk eller något annat. Detta gäller i synnerhet religösa helgdagar, då svenskar inte längre är religösa.

Jag tycker heller inte att politiska partier skall få helgdagar, 1 maj borde avskaffas. Man kan ha en annan dag för demonstrationer och annat, men den skall vara partineutral.


   
SvaraCitera