Aviseringar
Rensa alla

Cerazette - skippade ett par dagar


akiram
Ämnesstartare

Har haft småblödningar i tre månader nu (lika länge som jag tagit cerazette), och jag är trött på det. Så nu kom jag på - snillet självt - att jag slutar ta pillren ett tag (ja, utan att prata med ung.mot.) för att kroppen liksom ska... Ja, jag vet inte själv. 😛 För en stund sedan bestämde jag mig hastigt att, nej, jag tar de där pillren ändå. Så jag tog dem. Allihop.
javascript:doAddSmiley('[surprised]');message_change('message');

Så.. jag är liksom lite orolig. Vad händer? Jag vet ju att jag måste använda kondom ett bra tag, men förutom det? Mensen kommer ju troligtvis att fortsätta som den gjort...
Och jag SKA snacka med ungdomsmottagningen. Snart.


   
Citera

inget kommer att hända. fortsätt bara ät som vanligt och använd kondom ett tag så blir det bra.


   
SvaraCitera

Jaha,så du är smart att börja med preventivmedel,bra,men du är så dum så du tror att mensen slutar tvärt bara för du slutar ta två piller?Kroppen blir rubbad när man börjar med p-piller av något slag,hormonbalansen,så bara för du inte tar två piller så betyder d inte att mensen kommer sluta,den kan fortsätta veckor efter d.du verkar lite korkad om man säger så.


   
SvaraCitera

Tözen:

så dum så du tror att mensen slutar tvärt bara för du slutar ta två piller?Kroppen blir rubbad när man börjar med p-piller av något slag,hormonbalansen,så bara för du inte tar två piller så betyder d inte att mensen kommer sluta,den kan fortsätta veckor efter d.du verkar lite korkad om man säger så.

Alltid like glad ser man [ops]


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera