Aviseringar
Rensa alla

Collegedrömmar


Ämnesstartare

Är det någon som funderar på att söka college i Usa efter studenten? Jag tar examen 2022 och har tänkt plugga i Usa men är rädd att jag inte har råd


   
Citera

Varför inte i sverige


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Bananlåda:
Varför inte i sverige

En upplevelse, bra på CV:t, etc


   
SvaraCitera

Bigdreams03:

En upplevelse, bra på CV:t, etc

Hm oke. Well ja det är nog skit kul, bortsett från pengarna såklart


   
SvaraCitera
Minz
 Minz

Tog studenten i år och har tittat lite på det där. Har du problem med pengar (vilket är trovärdigt, särskilt om man söker till ett privatägd) så kan du börja söka efter stipendium för att finansiera den tid du spenderar i USA. 

Nu med COVID-19 så är det lite sådär. Men drömma kan man alltid. Ansöker just nu om stipendium och liknande. Tekniskt sett är pengarna inga problem men men behöver göra SAT och liknande. Läs mycket engelska och utveckla ditt ordförråd. Läste själv engelska 7 på gymnasiet som extra tillägg och fick B, utan att ens plugga något eller liknande. Engelskan faller naturligt för mig. Studerar för närvarande till civilingenjör men man kan alltid göra pauser, utbytesstudent 1 år eller liknande om college inte inträffar. Jag kommer förmodligen söka till att göra SAT och sedan söka till college. Finns ingen övre åldersgräns så man kan söka när som. 


   
SvaraCitera