Aviseringar
Rensa alla

De har funnit förövarna i det senaste våldsavsnittet i Karlskrona


Ämnesstartare

https://www.expressen.se/kvallsposten/mattias-misshandlades-svart-av-ungdomsgang/ Från goda källor i miljön har jag fått dom här uppgifterna. Det här var han som slog med järnknog (bild). Hans pappa äger och driver Maree's Bilar Ab. Inte konstigt att Israel hatar palestinier när de till och med i Sverige där dom får allt och det inte eksisterar krig ska förstöra.

sfaffdsfs.png

Mannen  till höger var också där och hotade/trakasserade.

2018-08-01 15.52.18.jpg
hoppas de får en sjukt lång straff!


   
Citera
Ämnesstartare

adfsafafasd.png


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

fdsafasfsadsadadsadas.png


   
SvaraCitera

Det finns inget som rättfärdigar att hänga ut personer med namn som du gör, särskilt inte när du påstår att det är "goda källor" som lika gärna kan ha baktankar - som exempelvis rasism eller sprida hat mot alla som har andra namn än svenska/nordiska.

Tråden är anmäld.

Hjärta


   
SvaraCitera

Fuck dig och din rassist skit kom med riktiga källor d här e en sdare som försöker fixa röster till jimie 


   
SvaraCitera
Haien

Även om det som hänt är hemakt så håller jag med Storchen


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag kan erkänna att jag ogillar palestinier, och det kanske var en viss motivation att lägga upp det här. Men det är sant att det är dessa och jag skiter i vad tycker, jag vill bara ha så många att veta vem dessa retarder är, både för att de förtjänar det men också som en varning. Jag är utomlands själv (albanska), jag fick veta om dessa av andra utlänningar i Karlskrona, så kalla mig rasistisk, bryr mig inte.


   
SvaraCitera

Hemskt Ledsen Kanske hade varit bättre att posta på flashback. Där hör det till vanligheterna med såna här inlägg. Även mer moget folk där så du kommer inte bli kallad rasist mest troligt Glad


   
SvaraCitera