Aviseringar
Rensa alla

Debatt-trådar, hårdare moderering?


Ämnesstartare

Hallå! En tråd taggad med taggen "Plusmoderering"  innebär att vi kommer att moderera hårdare i syfte att skapa trevliga trådar med givande diskussioner och debatter. Utöver våra allmänna regler innebär detta följande:

  • Vi kommer att vara extra hårda med off topic. All off topic kommer att raderas och era inlägg ska vara relevanta till trådskaparens ämne. Återkommande off topic kommer snabbt att leda till en tillsägelse och senare till en låsning om beteendet fortsätter.
  • Vi kommer att vara stenhårda med personangrepp. Självklart har vi som mål att alltid vara det men personangrepp i en "plusmodereringstråd" kommer att modereras stenhårt.
  • I dessa trådar vill vi även att ni håller en saklig och allmänt schysst ton gentemot varandra. Det är fullt möjligt att vara otrevlig helt utan personangrepp och detta är inget vi kommer att tolerera i dessa trådar.

   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Fingerprints: Hallå! En tråd taggad med taggen "Plusmoderering"  innebär att vi kommer att moderera hårdare i syfte att skapa trevliga trådar med givande diskussioner och debatter. Utöver våra allmänna regler innebär detta följande:

Vi kommer att vara extra hårda med off topic. All off topic kommer att raderas och era inlägg ska vara relevanta till trådskaparens ämne. Återkommande off topic kommer snabbt att leda till en tillsägelse och senare till en låsning om beteendet fortsätter.
Vi kommer att vara stenhårda med personangrepp. Självklart har vi som mål att alltid vara det men personangrepp i en "plusmodereringstråd" kommer att modereras stenhårt.
I dessa trådar vill vi även att ni håller en saklig och allmänt schysst ton gentemot varandra. Det är fullt möjligt att vara otrevlig helt utan personangrepp och detta är inget vi kommer att tolerera i dessa trådar.

http://ungdomar.se/forum/plusmoderering


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tumme upp


   
SvaraCitera