Aviseringar
Rensa alla

Den genomsnittlige sverigedemokraten


rascal

lacostekrokodilen:

försvarat? jag gav dig en orsak o du fortsatte o börja skriva om att den inte var seriös osv. om du försvarat dig skulle du väl inte angripa en orsak?

Det här bli självklart väldigt relativt. Ur min synvinkel ser jag det som att du angrep mitt angrepp mot trådskaparens sk. debattunderlag.

Jag tror både du och jag har fått sagt det vi vill ha sagt nu. Om du inte har förstått vad jag har menat hittills så känner jag inte att det någon vidare idé att fortsätta. Nu vill jag gärna se svaren på frågeställningen "hur gör vi för att bli av med SDare på bästa sätt" och ser om det överhuvudtaget blir någon.


   
SvaraCitera

rascal:

som att du angrep mitt angrepp mot trådskaparens sk. debattunderlag.

herregud. jag gav dig en rimlig orsak o du kallar det angrepp [zzz]


   
SvaraCitera

tevepro:

Den genomsnittliga sverigedemokraten finns inte fysiskt utan tar sig i form först när de kan gömma sig bakom brandväggar och alias. Först då är den tillräckligt modig för att framföra sina åsikter. Patetiskt.

Ja så är det ofta, men inte inför nära vänner är det så. Jag har tillexempel inga problem med att berätta vad jag röstar på vare sig på internet eller i verkliga livet. Den enda gången man håller tyst är väl på jobbet, fast där ska politik inte diskuteras iallafall.


   
SvaraCitera

Sheriffen:

Den enda gången man håller tyst är väl på jobbet

Om någon på jobbet frågar, vad svarar du då?


   
SvaraCitera

Srbija:

Om någon på jobbet frågar, vad svarar du då?

Vet inte 😮

Jag tror att dom flesta förstår att jag är Sverigedemokrat, dom vet ju ungefär vad jag tycker och så, och läser alltid i tidningen noggrant alla artiklar om SD. Men vad jag skulle svara vet jag inte.


   
SvaraCitera

De borde vara för invandring, då kanske de får fler röster!

...


   
SvaraCitera

lacostekrokodilen:

tvärtom, det är bara du som klagat på tråden. alltså finns det belägg för den. bara du som inte tkr det. säger väl en hel del?

Nä asso, han säger ju bara det som alla svenskar egentligen tycker. [shake]


   
SvaraCitera

tevepro:

Den genomsnittliga sverigedemokraten finns inte fysiskt utan tar sig i form först när de kan gömma sig bakom brandväggar och alias. Först då är den tillräckligt modig för att framföra sina åsikter.

Kanske för att man riskerar att förlora jobbet i vissa branscher om man är Sverigedemokrat?


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera