Aviseringar
Rensa alla

Den goda rasismen


Ämnesstartare

Har ni någonsin tänkt på vilket uppbyggt självhat det finns mot oss minoriteter i världen. Den minsta minoriteten i världen utsätts i ordalag för konkret nedsättning och nervärdering i vardagligt tal jämt och ständigt. Detta utan att någon reflekterar för fem öre hur sjukt det verkligen är.

Den mest unika utbredda hårfärgen på denna jord är blond. En vanlig hårfärg speciellt hos oss nordbor (ca 50-80%, beroende på definition av blond), och förekommande i viss mängd i övriga Europa (ca. 20% i Europa). I världen är endast 8% av jordens befolkning blonda. Likaså gäller blåögda. Vanligt förekommande i Europa. Men ur andra perspektiv oerhört ovanligt... Ca 10% av jordens 7 miljarder har blåa ögon.  Övriga 90% har mörkare ögon.

Detta är unika recessiva attribut som beskriver våran bakgrund och kultur, som sedan präglar våra unika nordiska utseenden. Uppenbarligen är övriga majoriteten av världen så grymt och djävulskt avundsjuka på dessa unika vackra änglaliknande drag som de aldrig kommer kunna bära anlag till så att de lirkat sig in i systemen och satt i gång en revolts process mot blåa och blonda.

Har du någonsin hört hur någon har sagt "Hon är svartögd och vidrig"? Nej för dels klingar de riktigt illa i öronen och dels skulle aldrig sån """"kritik""" kunnas rikta mot en sådan majoritet som innehar svarta ögon. Däremot att kalla någon "Dum och blåögd" eller "Naiv och blåögd", de parrallelerna går jävligt bra ihop uppenbarligen då såväl civilfolk som politiker uttrycker sig så förnedrande om en existenshotande attributs-minoritet. 

Exakt samma med hårfärgen blond. Asså hur fan kan man i ett land där negerboll och städare är ord som svartlistas och man kallas rasist och de ena o andra. Orden har används aldrig i offentligt tal och man säger nu chokladboll och lokalvårdare. Men att dra liknelsen att intelligensen sitter i hårfärgen det går prima ballerina för tydligen har folk hjärntvättats till ett sjukt självskadebeteende att blonda personer själv intalar sig själva att "ah jag är blond du får räkna med att jag är lättsåld eller bakom flötet". Blonda får sällan topp jobb då dem anses för "dumma" för de eller uppenbarligen för snygga för de, att vissa inte ska kunna bärga sig i ett mångkulturs samhälle. Blondiner uppmanas av föräldrar att FÄRGA håret mörkbrunt innan resa till Asien och Afrika för att inte riskera bli kidnappade och våldtagna. Ett KONKRET hot mot de med blond hårfärg. Ett ÄKTA sammhällshot som hålls för öronen. Blondiner uppfattas uppenbarligen av kollektivet som lätta att få i säng, att kalla en blondin hora som skällsord hör till vardags... men används väldigt sällan till en brunett eller svarthårig i liknande sammanhang. 

Att döma utomeuropeiska attribut är TABU så de skriker i kaklet, men allt som har med att döma oskyldiga européers attribut accepteras och tas glatt emot. Ja, folk kan få vara avundsjuka på våra unika iögonfallande attribut, folk kan få snacka skit om hos för att höja sina egna värden om de tror att de hjälper dem (vilket bara förlöjligar dem ytterligare)... Men att VI blonda eller blåögda som utsätts för detta strukturerade HAT godkänner sådant hat är helt bortom all förståelse. Hur fan kan man baktala sin gemensamma nämnare på detta sätt. Hur kan man acceptera att dessa stereotyper om blonda får LOV att ens existera, hur kan vi tillåta oss vara lättantastliga och mindre värda ur ett samhälles perspektiv kontra andra attribut. Hur kan blåögd få lov att accosieras med naivitet, efterbliven och dum? Ska man tala ont om rasismen vilket man gör helt rätt med får man fan inkludera ALLA inom denna ram och inte har inskränkningar mot "vita privilegierade homo män med median inkomst" som ska exkluderas o alla andra jävla påfund från vänstern och nordisk hatande krafter.

Jag själv är blåögd med brunthår och talar alltså främst för ER blonda personer framförallt. HUR FAN KAN NI ACCEPTERA DETTA? STÅ UPP FÖR VILKA UNIKA MÄNNISKOR NI ÄR. LÅT INTE AVUNDSJUKA ONDA HATISKA KRAFTER FÅ JORD UNDER FÖTTERNA. DET FINNS INGEN GOD RASISM, LÅT INTE INTALAS DET. Jag gråter inom mig när jag ser hur blonda tjejer accepterar och ser det som en del av sin natur att tolkas som naiva, dumma, lättantastliga och sexualiserade. Hur oftast mörkhåriga brudar till konkurrenter frikostigt kallar blonda tjejer för horor och liknande.... så jävla illa så jag vet inte vad. Men de roliga / sorgliga är... det är fullt accepterat och förväntat (!) Dags att få liv i denna tystade debatt på riksdagsnivå - dags för svenska akademin att vakna till liv.


   
Citera
Ämnesstartare

Hahahahaha wtf. S3on is that you? xD

Hjärta


   
SvaraCitera

Håller fullständigt med om att rasism inte borde existera i någon form, men jag tror inte att detta handlar om rasism. Det du sa om blonda kvinnor tror jag mer handlar om feminism eller sexism, och det utsätts alla kvinnor för. Alla kvinnor sexualiseras och framställs som objekt. Visst, blonda kvinnor blir ofta kallade för hora, bitch, korkad eller liknande och det är inte okej någonstans. Men igen så händer det många kvinnor och vi borde inte eliminera det till bara blonda. 
Vi nordbor har extremt mycket privilegier. Ja, vi kan få hat över hårfärg eller ögonfärg, men i grunden så är det ändå "normen" vilket igen gör det till ett privilegium.  Jag har aldrig varit med om att en man blir kallad naiv och blåögd eller korkad blondin (det händer säkert men tills största del kvinnor) så jag skulle inte klassificera det som rasism. Våra liv är inte svåra på grund av vår hårfärg, ögonfärg eller hudfärg eftersom att de ger oss privilegier. 


   
SvaraCitera

Aa, de e jättesynd om allt och alla, vi vet. 


   
SvaraCitera

like


   
SvaraCitera

Håller med, vi måste så upp mot ''den goda rasismen'' eller ''det goda våldet'' och all annan skit som är där ute, ta tillbaka vårat land igen.


   
SvaraCitera
major

Du tror att du är förtryckt för att ordet "blåögd" existerar som synonym till naiv? Du letar väldigt långt efter den där offerkoftan. I västvärlden kommer du inte att diskrimineras för att du har blåa ögon eller blont hår. Att vara blond och blåögd är ett privilegium.

Läs gärna på. https://en.wikipedia.org/wiki/White_privilege

Gandalf: Blonda får sällan topp jobb

Källa på det? Som blond kan man uppenbarligen få toppjobb även som paranoid-schizofren och halvdement. Se USA:s president...

Gandalf: Blondiner uppfattas uppenbarligen av kollektivet som lätta att få i säng, att kalla en blondin hora som skällsord hör till vardags... men används väldigt sällan till en brunett eller svarthårig i liknande sammanhang.

Fel. Du talar om sexism och inte rasism, det appliceras minst lika lätt på mörkhåriga.

En så lång text med så många påståenden men ingen källa för någonting. Aj.


   
SvaraCitera

Siktir len Peter Mangs


   
SvaraCitera

Den mesta rasismen är rasism mot vita


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

SDniklas:
Den mesta rasismen är rasism mot vita

Ganska sorglight och lite roligt på samma gång att det finns folk som på allvar tror detta.

Hjärta


   
SvaraCitera

Storchen84:

Ganska sorglight och lite roligt på samma gång att det finns folk som på allvar tror detta.

Hjärta

vilken etnisk grupp tror du får tåla mest rasism då?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

DuÄrSnartDär: vilken etnisk grupp tror du får tåla mest rasism då?

Vet ärlig talat inte, för även om vita står för mest rasism ganska överlägset vet jag faktiskt inte vilken av minoriteterna som får ta mest del av det.

Hjärta


   
SvaraCitera