Aviseringar
Rensa alla

Den officiella SD-tråden


..[cute]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jucka:

Det jag menar är detta, om du ska göra grova anklagelser mot någon eller något så vore det väldigt lämpligt och passande att du kan specificera mer exakt vad du kritiserar än att ge beskrivningen

Men då kanske det inte är just SD och Newsmill som begått detta enligt dig, högst allvarliga fel? Utan Aftonbladet måste också begå en hemsket massa fel dagligen. Likaså andra stora tidningar som GT, Expressen, Metro, och SvD. Kanske även din favoritorganisation Expo. För alla har dom gemensamt med att man inte ger ut sina uppgifter direkt i sina artiklar.

Vad ska bli näst. Ska du beskylla meningsmotståndare vid muntliga debatter också för att man inte hänvisar sina uppgifter med en internetlänk?

Detta är ju knappast för att man saknar grund för sina påståenden. Det är bara du som är för obildad för att förstå att det inte riktigt går till på det viset.

Jucka:

Gillar att du hänvisar till en politiskt vinklad blogg som vill framstå som en "statistikblogg"...[ops]

Jag förstår mycket väl att du inte vill känna dig vid vad som står i affes inlägg då han har rätten på sin sida. Istället drar du till med dom mest funtade anledningarna för att slippa se sanningen och fortsätta kunna vara en genuint godtrogen röding. Du är inte intresserad av att veta hur det gick till. inte särskilt förvånande och jag är rätt säker på varför. Men för allas åsyn så säger jag det igen - Du kan själv ta hans uppgifter och korrelera med dina egna träffar på Google om du nu inte litar på hans uppgifter.

Jucka:

Dock verkar han inte kunna ge någon vettig förklaring till varför det skulle vara okej eller mänskligt att kunna utvisa någon till Eritrea.

Nej för som vi alla vet redan så bryr ni er mer om förövarna än vad ni gör om brottsoffret, särskilt om förövaren ifråga är något annat än Svensk.

Mannen är en av lyckligt lottade människor som kommer till Sverige och får en fristad. I gengäld så bryter han mot våra lagar genom att grovt frihetskränka inte bara en kvinna, utan två kvinnor under grova förhållanden varav en i över en timme. Oavsett vad som kan tänkas vänta honom i hans hemland så har han förbrukat sin rätt att vistas i vårat land. Han skulle tänkt på det innan han bestämde sig för att bryta lagarna.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

SD vill inte legalisera fildelning Ledsen


   
SvaraCitera