Aviseringar
Rensa alla

Det är svårt att va muslim


Adde88:

Ateister > Muslimer.

Och vad menar du med det ?:P


   
SvaraCitera
Adde88

Herjarn:

Och vad menar du med det ?:P

Jag är hellre en Ateist än en Muslim. 🙂


   
SvaraCitera

:S, vet inte riktigt vad jag ska säga.. Kan börja med detta.. Det finns endast En GUD! okej. Och sedan, så är Islam fortsättningen på Kristendomen, Islam är ingen ny religion som Muhammed(saw) bestämde sig för att hitta på. Eftersom Gud både skickade Jesus och Muhammed, frid vare dem, så är det väl inte konstigt att Bibeln och Koranen liknar varandra vissa stunder..? Det skulle vara mer konstigt om de var helt olika.

Om ni tror att Muhammed(saw) valde att hitta på en egen religion.. Varför tror ni då att han skulle utså förföljning, att bli förlöjligad av hela sin stad, hela sin familj och leva ett riktigt svårt liv? Tror ni någon skulle göra detta om inte för att Gud valde honom som en profet? Ärligt? Han hade ingen på sin sida, plus att hans samhälle var ett samhälle där man trodde på sina stenstatyer som gudar och de levde som riktiga barbarer. Kvinnor var ingenting osv.

Om ni skulle påstå att Muhammed(saw) ville ha makt och rikedomar, hur kommer det sig isf att han var fattigare än de flesta av hans följeslagare? Hur kommer det sig att han delade med sig av alla gåvor han fick? Hur kommer det sig att hans hus var så litet att när han bad nattbönen så var han tvungen att lägga pannan på sin säng? (som dessutom var på golvet?)

Ni kan ingenting om Profeten Muhammed(saw). ingenting!
Vill ni veta någonting om honom? Han var den bästa människan som någonsin blivit skapad av Gud.

Jag tror nog att ni alla älskar Gud, och tackar Gud för att ni finns osv. Men om ni verkligen älskar Gud, så varför ska ni neka den sista heliga skriften? Och neka Guds sista Sändebud(saw)? Varför ska ni vara så hårda? Det skadar verkligen inte att verkligen veta saker om det NI anser vara människoskapat, vilket de verkligen inte är.

Undrar om en människa kan komma på utan någon utrustning, att olika hav inte kan blandas med varandra, att allt levande ting har två olika kön(alltså växter också), att man kan ta ut smutsigt blod ur ryggen på ett speciellt sätt, att månen får sitt ljus från solen, att alla planeter går runt sina egna banor, att innan jorden skapades så fanns det bara gas, att universum expanderar... Listan blir bara längre. Kan en människa komma på allt detta med ingen som helst utrustning år 600? Kan man? Nej. Det är Gud som sagt detta i Koranen.

http://apg.blogg.se


   
SvaraCitera
Misael

Herjarn:

Självklart att den inte är. JV är fortfarande precis som alla andra en religös organisation så då för ni precis som kristna och liknande.

Ditt svar visar bara hur väldigt, väldigt lite du egentligen vet om Jehovas vittnen.

Herjarn:

Sedan att ni tydligen är väldigt bra på att tyda bibeln på eget sätt är ju också väldigt interessant som i sin tur precis som sajaman skriver bidrar till död inom rörelsen. Snacka om att inte ha hänsyn till mänskligt liv.

"tyda Bibeln på eget sätt"? Näe, vi studerar Bibeln på det sättet som Gud menade att hans sanna tilbedjare skulle göra och således kunna dra korrekta slutsatser. Vad sajman skriver om oss ger jag inte en kopp vatten för. Han sprider bara lögner och förtal, och förvrider fakta. Vad då "inte ha hänsyn till mänskligt liv"? Vad yrar du om nu?!?! Än en gång: Dina svar visar bara hur eländigt lite du egentligen vet om Jehovas vittnen. Varför inte ta och gå till Rikets Sal och diskutera med några Jehovas vittnen och bilda din egen uppfattning istället för att sitta här och svälja propaganda? Så lurad... [rolleyes]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera