Aviseringar
Rensa alla

Det är synd om mig. Eller kanske inte.


Ämnesstartare

Johansson: Vilka källor då?;)

Wikipedia. Rodnar

http://sv.wikipedia.org/wiki/Lodjur


   
SvaraCitera

Naww så söt lodjuret var på bilden därRodnar
Joo är väl kanske möjligt, men är väl mer sällsynt här där jag bor att man ser ett lodjur eller en varg 😛


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Paseo: haha

GladHjärta

Johansson: Joo jag märker det. Försöket komma på nå vettigt haha. Ja jo det är ju bra att du tycker det liksom! Vet själv att det inte är kul att känna sig som du gör bara...

Haha kämpa på om du vill. Nää inte kul fast trevligt att andra känner igen sig, eller inte trevligt att andra också mår/mått dåligt men att andra förstår, typ.

S3ON: Inte på fyllan, då finns det inga rädslor jue. 😉 Det är mörkt och lugnt, inget ljud från bilar eller så, bara naturen.. Man kan tömma alla tankar utan att behöva ta in ny information.. Typ.

Haha jag kan inte säga nåt om det, varit full en gång och det var en av de hemskaste nätterna jag varit med om. Fast du låter som värsta proffset så får la ge det ett försök kanske 🙂

Blivande_japan: man ska försöka undvika att tycka synd om sig själv

man kan vara deppig eller känna sig nedstämd, det har man rätt till, men tycker man synd om sig själv tenderar man att se sig själv som ett offer, och då är man jävligt jobbig att ha att göra med.

När man mår dåligt är det ju dock skönt att tycka synd om sig själv, allt tenderar att cirkulera runt en och man är jordens mittpunkt och det är skönt att få klaga och ha sig.
Men du har rätt i att man blir jävligt jobbig. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

patrick bateman: Haha jag kan inte säga nåt om det, varit full en gång och det var en av de hemskaste nätterna jag varit med om.

usch då. 🙁


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

S3ON: usch då. 🙁

Mhm. Så tror inte jag är duktig på att dricka 🙁


   
SvaraCitera