Aviseringar
Rensa alla

det är viktigt att legalisera alla droger


Buddah:
trevlig-snubbe: hm jo fast Portugal är korrupt så det är typ ingen där som har råd iaf så aah jag tror det hade vart annorlund i Sverige om man hade avkriminaliserat knarket annars så håller jag med Rödingajäveln förutom det där men kommunism dock.

Ja ok du fick mig, haha dum jag är 😛 ja det var ett oerhört dumt uttalande och det var dumt att jag sa att jag inte hade sagt något jag hade sagt.


   
SvaraCitera
Hyfs
 Hyfs

image_3.jpg


   
SvaraCitera

problemet med droger uppstår bara när staten med våld tvingar fram lagar
låt folk ta ansvar för sina egna handlingar


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Det finns egentligen bara en enda fördel med att legalisera droger och det är för att maffian som idag står för tillverkning, distribution och försäljning ska få lite mindre inflytande. Samt om resp land/stat står för tillverkning och distribution kan hålla koll på själva innehållet dvs renheten i alla droger. För övrigt anser jag att alla droger bör totalförbjudas. Möjligtvis att "softare" droger typ Cannabis bör legaliseras. 

I min mardröm ser jag en 13-åring liggandes livlös där andningen slutat fungera och hjärtat har slutat slå där h*n har rökt Heroin eller fått i sig en överdos Spice.  Tumme ned   Gråter


   
SvaraCitera