Aviseringar
Rensa alla

Djeydjey förstärker


Åtta:

De regler som gäller för oss moderatorer finns tyvärr inte ansamlade någonstans, utan finns spridda i dussintals trådar över forumet. Vi tyckte att det blev lite mer av en utmaning på det viset. [party]

Om jag får säga mitt tycker jag att det är väldigt opraktiskt. Då kommer ni garanterat få säga till mig flera gånger då jag inte orkar titta igenom 13 sidor av trådar. Men det som hände nu ska dock inte upprepas, det kan jag garantera.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Issen:

Om det är direkt riktat mot dig, personligen... alltså i din gästbok så är det bra om du säger till en annan moderator åtminstone även om du själv ger själva varningen... helt enkelt för att förhindra ifall det skulle fortsätta i pajkastningar från olika håll och så vet ingen vad som hänt [smile]

Okej, det ska jag komma ihåg. Men då får jag iaf moderera själv om jag bara hör av mig?


   
SvaraCitera
Åtta

Djeydjey:

Om jag får säga mitt tycker jag att det är väldigt opraktiskt. Då kommer ni garanterat få säga till mig flera gånger då jag inte orkar titta igenom 13 sidor av trådar.

Jo, jag håller med om att det är fruktansvärt opraktiskt. Det vore väldigt bra om vi hade en tråd för allmänna riktlinjer gällande moderering, så att man efter att ha kommit till ett beslut direkt kunde uppdatera den tråden med den nya informationen.

Problemet är att någon måste skriva den först.


   
SvaraCitera

Djeydjey:

Då kommer ni garanterat få säga till mig flera gånger då jag inte orkar titta igenom 13 sidor av trådar

Räcker ed dem senaste sidorna. Så inte alls mycket 😛


   
SvaraCitera
Issen
Ämnesstartare

Djeydjey:

Okej, det ska jag komma ihåg. Men då får jag iaf moderera själv om jag bara hör av mig?

Jo men typ... det blir ju samma sak då i praktiken... poängen är helt enkelt som sagt bara att vi inte vill att användare ska få typ 10000 poäng för att en moderator blir lite lack personligen och sånt... eller när det dyker upp saker som det är svårt att vara "objektiv" i... men ja om du tjoar till om det så är det ju samma sak så det är helt okej.


   
SvaraCitera

Djeydjey:

Är detta verkligen en överenskommelse ni har gjort som uppnått konsensus?

som folk skrivit, ja. och något som jag hoppas ~har konsensus är att man inte ska moderera folk som man har någon slags känslor för, positiva eller negativa.


   
SvaraCitera

Åtta:

Han gjorde det. 5x2. Man kan inte ge mer än 5 varningspoäng i en varning

hade hjänsläpp, tänkte inte på det..


   
SvaraCitera