Okaj rubriken är lite överdriven. Men jag behöver svar no. Och eftersom jag inte har någon att ringa såhär dags inför nattmaten så frågar jag er min käraste um-familj:
När man gör klyftpotatis i ugn, MÅSTE man skala? Tycker nämligen det är lite gott med skalet. Så jag har bara sköljt av. Är det OK? Är det grönt? Är det odödligt?
Hm, har nog aldrig sett skalade ugnsbakade klyftpotatisar...
*edit
Lite överdriven rubrik, ja 😀
du kommer dö. tyvärr
Tickstart:
Hm, har nog aldrig sett skalade ugnsbakade klyftpotatisar...
Tickstart:
Lite överdriven rubrik, ja 😀
En aning kanske.
lillaräven:
du kommer dö. tyvärr
Tickstart:
Hm, har nog aldrig sett skalade ugnsbakade klyftpotatisar...
isola:
Tickstart: Hm, har nog aldrig sett skalade ugnsbakade klyftpotatisar...
Okaj så det är grönt okaj. Tänkte om man fick lov att använda någon särskild potatisskrubb som får bort alla huper duper sprayade gifter.
Lounge Act:
nä, men seriöst, det är ingen fara
Lounge Act:
Okaj så det är grönt okaj. Tänkte om man fick lov att använda någon särskild potatisskrubb som får bort alla huper duper sprayade gifter.
det är bara blasten (potatisens blad) som besprutas, potatisen i sig är under jord och blir inte besprutad...
lillaräven:
nä, men seriöst, det är ingen fara
Okej. Mitt liv ligger i dina händer.
Lounge Act:
Är det odödligt?
ne
Lounge Act:
Okej. Mitt liv ligger i dina händer.
yess, makt
behöver du fråga så är svaret ja. alltid.
Skalen innehåller ett speciellt gift, så du bör skala
mörknäs:
behöver du fråga så är svaret ja. alltid.
Ungefär som när man velar femtio gånger om man stängde fönstret innan man drog eller låste dörren. See what ya mean.
Hando:
Skalen innehåller ett speciellt gift, så du bör skala
Har redan skurit. Gift är gott.