Aviseringar
Rensa alla

Dove hair minimising deo


Ämnesstartare

Chickfactor:

har hört att passaro använder det varje dag[ops]

Hyckleri! [sad] är besviken!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

jättebra slipper man se ut som en röten gorilla


   
SvaraCitera
Lanina

Jag tycker inte riktigt det är fel att marknadsföra en produkt av det här slaget, men däremot tycker jag att det ibland är sorgligt vilka effekter sånt kan ha.

Vanliga kvinnor rakade sig inte under armarna och på benen förrän någon kom på att göra reklam för det. Numera anses kvinnor som inte rakar sig överallt som "ofräscha". Jag rakar mig under armarna, visst. Jag är inte helt fri från påverkan. Men ibland när jag ser folk som vågar sticka ut, som kvinnor med snaggade frisyrer, människor med konstiga kläder etc, så blir jag glad.

Numera börjar flickor raka sig under armarna så fort det dyker upp hår där. I min mors generation var unga tjejer lite håriga, och började först raka sig när de blev lite äldre, typ äldre tonåren. Det är väldigt fort det ändras, och det är nog rakhyveltillverkarna och vaxningssalonger som tjänar mest på det.

Förresten, varför ska kvinnor och män ha olika sorters rakhyvlar? Jag märker ingen direkt skillnad på de billigare sorterna, annat än färgen på förpackningen.


   
SvaraCitera

Lanina:

Förresten, varför ska kvinnor och män ha olika sorters rakhyvlar?

undrar också det, men är väl så att vissa ska se mer "feminina" ut och vissa mer "manliga". dessutom är det mkt svårare att hitta raklödder för tjejer tycker jag. förstår inte varför. [shake]


   
SvaraCitera

En närståendes mormor använde i sina yngre dagar en deoderant som enligt henne var så stark att hon numera inte har någon hårväxt under armarna.

Så produkten kan mycket väl fungera.

Huruvida det är rätt eller ej är en annan fråga. Jag skulle gladeligen bli av med en del hår från kroppen, men andra permanenta och rent kosmetiska ingrepp kanske jag inte skulle göra. Tidsvis har det varit populärt att tatuera in sin sminkning så att man alltid är färdigsminkad. Det känns som en korkad idé, eftersom modet när det gäller sminkning varierar kraftigt...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera