Aviseringar
Rensa alla

Duschar ni alltid innan ni badar i badhus?


Bembem

Smilen:
Har läst att 70% duschar inte av sig innan de ska in och bada. Har ni kalsonger eller badbyxor på er? 

Jag duschar alltid varje gång innan jag kliver in i badhuset. 

Hygien är viktigt! 

Jag duschar alltid innan jag in och bada. När jag kommer in i omklädningsrummet klär jag av mig naken och går med badbyxan i handen till duschrummet. Precis när man kommer in så finns det en ränna. Där stannar jag och lättar på trycket innan jag duschar och tvättar snoppen och pungen. När jag har badat så tar jag av mig badbyxorna och duschar, sedan går jag in i bastun. Brukar sitta ganska länge i bastun. När jag kommer ut från bastun så tar jag badbyxorna i handen och går till omklädningsrummet. På vägen dit stannar jag och lättar på trycket i rännan.


   
SvaraCitera

jag duschar utan bikini innan och efter. Såna e väl reglerna på alla badhus?


   
SvaraCitera

Inte badat i badhus på 10 år nu, sägs vara massa blottare som har tagit över scenen här och skrämt iväg massa kunder. Annars hade jag lätt kunnat tänka mig att simma någon kilometer ett par gånger i veckan.

Oj, svarade inte på frågan ens Rodnar

Ehm, ja


   
SvaraCitera

Jag duschar alltid innan och efter. Jag använder badshort. Gillar inte att visa mig naken har så mycket hår på snoppen. Och min snopp är så liten så att det blir pinsamt.


   
SvaraCitera

Jag gör det ofta. Vet inte varför jag gör det men har hört att det rensar kroppen eller någonting innan man går ner i badet.


   
SvaraCitera