Aviseringar
Rensa alla

En lektion om vänsterns dubbelmoral och hyckleri


Ämnesstartare

Ovie Vicious:

Det är jag väl medveten om.

Men då är ju hela din text till ingen nytta, jag menar, uppenbarligen har du väl tillräckligt med IQ för att komma med konstruktiv kritik. Du lyckades trots allt kläcka ur en rätt så sammanhängande analys.

Det är ju rent ut sagt något löjligt som du håller på med när du kritiserar flera vitt skiljda grupper som inte har något som helst att göra med din kritik. Tack vare det så hamnar ju den goda och förträffliga biten i din kritik i kontrast till detta bara för att du vill trolla.

Kolla bara här

Ovie Vicious:

ville jag lika mycket provocera vänster-sympatisörerna för att de själva buntar ihop oss som borgare och kapitalister.

Du är ju inte bättre än den vänsterrörelsen du beskyller, här märker man ju tydligt att i dina föreställningar så verkar vänsteranhängare vara några revolutionärer i palestinasjal som är arga på pappa. Du generaliserar ju lika mycket du. Faktum är att flera ur "vänsterrörelsen" har ett förflutet som övre och undre medelklass. Proffesorer, proffstyckare, statsvetare. journalister. Ja hela rama kultureliten faktiskt. Det är vänsterpartiets väljarbas det, en del av "vänsterrörelsen"


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sming:

Du är ju inte bättre än den vänsterrörelsen du beskyller

Den stora skillnaden är att jag inte predikar för hur man ska leva och hur man, i detta fall, ska benämna olika politiska inriktningar. På så sätt är det en omöjlighet för mig att ha dubbelmoral och att vara hycklande i detta specifika fall.

Men tack för din konstruktiva kritik! Man kan alltid förbättra saker och ting.


   
SvaraCitera

Vänsternissar gömmer sig bakom sina gulliga ideologier och gör det motsatta. Detta är typiskt för vänsterpolitiker. De tror egentligen inte själva på dyngan de spyr ut.
Tänk på detta nästa gång ni ser Ohly eller Sahlin predika om hur onda borgarna är.


   
SvaraCitera